; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tom cruise

Tom Cruise nu-şi poate vinde casa: ar fi bântuită!

18 October 2016

tom-cruise

Tom Cruise (54 de ani) are, de doi ani încoace, o misiune imposibilă: şi-a scos la vânzare proprietatea de 120 de hectare din Telluride (Colorado), dar nimeni nu vrea să cumpere casa despre care se spune că ar fi bântuită.

Express.co.uk scrie că actorul cere 58,7 milioane de dolari în schimbul casei cu 7 dormitoare şi 9 băi, dar nimeni nu s-a arătat interesat: localnicii spun că au văzut în casă fantoma unei femei (istoricii locali spun că ar putea fi spiritul prostituatei May „Trixie' Green, care s-a sinucis la 1880, după ce a fost părăsită), un agent imobiliar a povestit că amatorii au fugit mâncând pământul după ce li s-a părut că „proprietatea emana moarte' şi că emitea „vibraţii negative'.

Cruise este din ce în ce mai frustrat de faptul că nu poate scăpa de domeniu, povestesc prietenii acestuia: „Oricare ar fi adevărul, destui oameni cred că pe terenul lui Tom e o vibraţie negativă şi vânzarea e puţin probabilă'.

În anii 90, Cruise a lucrat la designul casei, care are şi o pistă de aterizare a elicopterelor şi pe care actorul şi Nicole Kidman (soţia lui la acea vreme) o foloseau iarna, când schiau în zonă.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. Tom Cruise s-a antrenat pentru misiuni NASA în 2003

2. Tom Cruise este dorit în noul film din seria „Mumia'

3. Tom Cruise se pregătește de nunta cu numărul 4?

4. Tom Cruise vrea să renunţe la Scientologie?

5. Katie Holmes și Tom Cruise nu-și mai vorbesc

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare