Homepage  / Vedete străine

Tom Cruise, luat cu asalt de fani la Roma. Actorul a uimit pe toată lumea la premiera Misiune: Imposibilă 7

Tom Cruise, luat cu asalt de fani la Roma. Actorul a uimit pe toată lumea la premiera Misiune: Imposibilă 7
17

de Andra Stana,

„Este pasiunea mea să vă distrez”, a spus Tom Cruise în timpul unui discurs susținut pe Treptele Spaniole din Roma, cu ocazia evenimentului de lansare a filmului Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One. Actorul din Misiune: Imposibilă 7, în vârstă de 60 de ani, a fost luat cu asalt de fani pentru autografe și fotografii.

Tom Cruise a făcut furori la Roma, la lansarea Misiune: Imposibilă 7

Tom Cruise a recunoscut că își vede slujba ca pe „un privilegiu pe care nu l-am considerat niciodată ca fiind de la sine înțeles”.

Pe covorul roșu de la Roma, la premiera mondială a filmului Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One luni, Cruise, în vârstă de 60 de ani, a lăudat modul în care oamenii din diferite culturi „se unesc pentru a se bucura de cinema”, în timp ce a ținut un discurs de pe faimoasele Trepte Spaniole, potrivit Variety.

„Este ceva cu care am crescut, care m-a făcut și m-a inspirat să visez și să vreau să călătoresc în lume”, a spus Cruise despre pasiunea sa pentru filme. „Scopul meu încă de când eram mic a fost să fac filme și să călătoresc. Și nu doar să fiu un simplu turist, ci să lucrez în acea lume și să le înțeleg cultura.”

Tom Cruise, apariție de nota 10 pe covorul roșu, în Roma

„Prin filmele mele, am reușit să am parte de acest lucru pentru că toți cei de aici mi-au permis să îi distrez. Este un privilegiu pe care nu l-am considerat niciodată ca fiind de la sine înțeles”, a continuat el în discursul său, subliniind importanța vizionării de filme în cinematografe. „Este pasiunea mea să vă distrez. Și voi lupta întotdeauna pentru cinematografe mari și pentru acest tip de experiență pentru toată lumea”.

Tom Cruise, luat cu asalt de fani la Roma. Cum a pozat actorul din Misiune Imposibilă 7 la premiera noului său filmIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Cruise și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de echipa Misiune: Imposibilă, regizorul Christopher McQuarrie, precum și cu membri ai distribuției, printre care Esai Morales, Simon Pegg, Frederick Schmidt, Shea Whigham, Mariela Garriga, Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Pom Klementieff și Vanessa Kirby.

Tom Cruise l-a lăudat pe regizorul „Misiune: Imposibilă 7”

Actorul a lăudat munca sa cu McQuarrie, care a regizat precedentele două Mission: Impossible și a scris și Top Gun: Maverick, în timpul discursului său. Cruise a spus că regizorul „a avut un rol în fiecare film pe care l-am făcut în ultimii 16 ani”.

„Este fratele meu creativ și o ființă umană excepțională”, a spus Tom Cruise despre McQuarrie.

Colaborările lui McQuarrie cu Cruise datează cel puțin din 2008. Atunci, el a scris scenariul pentru Valkyrie.

Dead Reckoning Part One îl găsește pe Ethan Hunt al lui Cruise în timp ce el și echipa sa sunt însărcinați să urmărească „o nouă armă terifiantă care amenință întreaga umanitate înainte ca aceasta să cadă în mâinile greșite”, potrivit unui sinopsis oficial.

În România, pelicula Misiune: Imposibilă 7 este programată să apară în cinematografe pe 12 iulie.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton