; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tom Cruise îşi caută intens o nouă iubită scientologă

04 September 2012

Actorul recent divorţat de Katie Holmes (55 de ani) „a şters-o' pe fosta soţie din minte şi îşi caută intens o nouă parteneră de viaţă, au povestit câteva surse pentru revista „In Touch'.

„Când termină o relaţie, o şterge emoţional pe fosta iubită din inima lui. Dacă nu ar fi fost Suri, nu s-ar mai gândi deloc la Katie', a povestit o sursă despre Tom Cruise (50 de ani).

Actorul – despre care avocatul lui insistă că nu se concentrează decât pe muncă şi copii – şi-a rugat prietenii să-i facă lipeala cu câteva doamne disponibile.

„Deja o caută pe următoarea Doamnă Cruise. Nu e gata să iasă la întâlniri în văzul lumii, dar şi-a rugat prietenii să-i găsească nişte fete', a adăugat altă sursă.

Expertul în scientologie Rick Ross a explicat revistei amintite că – după ce s-a despărţit de Katie Holmes şi Nicole Kidman din cauza religiei lui – „De data asta, va alege probabil pe cineva cu rădăcini adânci în cadrul organizaţiei. Tom va avea acces la multe informaţii despre orice femeie pe care pune ochii'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare