; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tom cruise

Tom Cruise, încă o mișcare surprinzătoare! Actorul a adus roboți pe platourile de filmare

14 January 2021

Tom Cruise (58 de ani) a investit consistent în dotarea platoului de filmare al producției „Misiune imposibilă 7' cu roboți meniți să testeze membrii echipei și să patruleze la fața locului, pentru a fi sigur că nimeni nu încalcă regulile de protecție anti-covid, informează dailymail.co.uk. 

 

După recentele izbucniri de furie împotriva celor din echipa de filmare care încălcaseră regulile impuse de pandemie, Tom Cruise a vrut să fie sigur că acestea vor fi respectate strict. El a cumpărat roboți sofisticați care să patruleze pe platouri și să testeze de coronavirus actorii și membrii întregii echipe de filmare. O sursă din apropierea sa a spus că:

„Tom își dorește extrem de mult ca filmările să nu se întrerupă din nou și a cumpărat acești roboți fiindcă el nu poate fi peste tot, ca să se asigure că oamenii respectă regulile. Roboții sunt cu adevărat performanți și chiar intimidanți, sunt un fel de variante de Terminator, dar non-violenți', a mai spus aceasta. 

 

Această măsură suplimentară vine după ce Tom Cruise a cheltuit deja milioane de dolari, conform publicației The Sun, pentru a amenaja un studio sigur de filmare în Marea Britanie în privința protecției anti-covid.

Filmările urmează să se mute într-o fostă bază de proiectare a tancurilor aflată în Longcross, în comitatul Surrey. Aceste măsuri au fost luate pe fondul unor tensiuni deja existente în echipă și a unor întârzieri în programul de filmare. În octombrie, de exemplu, filmarea unor scene cu 150 de figuranți a fost amânată din motive de siguranță.

Actorul a avut multe discuții încordate cu regizorul Christopher McQuarrie după ce douăsprezece persoane de pe platou au avut rezultate pozitive la testarea covid. Conform aceleiași publicații, Tom Cruise a plătit o jumătate de milion de lire sterline din banii săi pentru o navă de croazieră pe care distribuția și ceilalți membri ai echipei să poată sta în izolare. 

 

În noiembrie s-au filmat multe scene vitale în Italia – la Roma și Veneția -, iar țara se afla tocmai atunci în centrul pandemiei.

Filmările au mai avut loc și în Norvegia, iar după Marea Britanie se vor muta în Dubai. În timpul filmărilor recente din Marea Britanie, actorul a părăsit de două ori platourile, după ce a surprins oameni care încălcau regulile de distanțare socială. 

 

După ce Tom Cruise a avut două izbucniri de furie legate de nerespectarea regulilor de distanțare socială și a luat la zor personalul, cinci membri ai echipei au părăsit platourile. Site-ul MailOnline a contactat un reprezentant al actorului și al studiourilor Paramount pentru un comentariu. Publicația a scris că actorul a fost înregistrat strigând la echipă și spunând: „Cine mai încalcă regulile zboară, fiindcă n-o să oprim filmul din cauza asta!'. 

 

Dacă filmările vor decurge în condiții normale, în cele din urmă, „Misiune imposibilă 7' urmează să fie lansat pe 19 noiembrie 2021.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare