; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cruise holmes divorce tabloids

Tom Cruise i-a scris o scrisoare lui Katie Holmes

02 July 2013

Actorul de 50 de ani vrea să rămână în termeni buni cu fosta lui soţie, colega de breaslă Katie Holmes, care a intentat divorţ vara trecută fără să-l avertizeze. Astfel, el i-a trimis o scrisoare emoţională, prin care speră să rezolve tensiunile dintre ei, relatează revista Look.

Cred că e ceva la care Tom se gândeşte de ceva timp, dar mai ales pe măsură ce se apropia luna iulie (n.r.: Katie a cerut divorţul în iulie 2012)', a declarat o sursă. E ca şi cum şi-a dat seama într-un final că ea va fi întotdeauna iubirea vieţii lui. A fost un şoc pentru el când ea l-a părăsit – deşi Katie ar spune că el a ignorat semnalele de avertizare'.

A simţit nevoia să-i spună ce simte'

Cred că Tom înţelege în sfârşit de ce Katie a trebuit să pună capăt relaţiei. I-a luat ceva timp să treacă peste furia iniţială, dar se pare că a reuşit şi bineînţeles că a vrut să-i spună şi ei', a adăugat apropiatul.

Fostul cuplu comunică, potrivit unor surse, doar prin intermediari; Tom şi Katie au încercat să ajungă la un armistiţiu' în martie, dar ceva nu a mers, iar de atunci abia au mai schimbat două vorbe.

Tom, pentru care Katie a fost a treia soţie, vrea să îşi refacă legătura cu ea şi de dragul micuţei Suri, fiica lor de şapte ani, pe care o vede în mod regulat.

Vorbind despre dificultatea stabilirii programului de vizite, sursa sus-menţionată a adăugat că:

Tom vrea ca asta să se schimbe, bineînţeles. Dar de asemenea a simţit nevoia să-i spună lui Katie ce simte'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare