; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tom Cruise

Tom Cruise i-a interzis lui Nicole Kidman să participe la nunta fiului lor

28 March 2019

Starul hollywoodian Tom Cruise nu dorește ca fosta sa parteneră de viață, actrița Nicole Kidman să fie prezentă la nunta fiului lor, Connor. 

Nu se știe încă data la care Connor, unul dintre copiii lui Tom Cruise și ai lui Nicole Kidman, se va căsătorit, însă acesta urmează să-și unească destinul cu o italiancă pe nume Silvia. La ceremonia care se va desfășura în rit scientologic, marea absentă va fi mama lui Connor și fosta parteneră de viață a lui Tom Criuise, actrița Nicole Kidman. Potrivit platformei DailyMail, Tom Cruise i-a interzis fostei sale neveste să participe la eveniment. 

„Ce spune Tom este literă de lege. El a decis ca fosta soție să nu fie prezentă la ceremonie, iar Connor a fost imediat de acord', a declarat o sursă pentru publicația mai sus-menționată. 
„Biserica scientologică nu o consideră binevenită pe Nicole, iar Tom nu o vrea acolo', adăugat sursa respectivă.

Totodată lipsa actriței pare că nu îi surprinde pe cei apropiați. În ultimii ani au existat zvonuri că între actrița australiană și cei doi copii pe care i-a adoptat cu Tom Cruise s-a produs o mare ruptură. 

 

În ceea ce o privește pe viitoarea noră a lui Tom Cruise, acesta este extrem de încântat de ea și de faptul că fiul său se căsătorește cu o membră a bisericii scientologice. 

Tom Cruise și Nicole Kidman aproape că nu își mai vorbesc de la divorțul lor, din anul 2001. despre vedetă se spune că urăște scientologia și consideră că mariajul lor s-a destrămat din această cauză. Nicole Kidman nu a fost invitată nici la nunta fiicei pe care o are cu Tom Cruise, Isabella, când aceasta s-a căsătorit cu Max Parker, la Londra, în anul 2013.

Actorul american Tom cruise a fost căsătorit de trei ori. Între anii 1987 și 1990, acesta a fost ]nsurat cu Mimi Rogers. Între anii 1990 și 2001, el a format o familie alături de Nicole Kidman, împreună cu care a adoptat doi copii: Isabella și Connor. Ulterior, acesta a fost căsătorit cu actrița Katie Holmes, împreună cu care are o fiică, Suri. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare