; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tom Cruise face pe “diva” pe platourile de filmare

09 April 2012

Actorul Tom Cruise (49 de ani), cunoscut pentru pasiunea cu care se implică în fiecare film de acţiune în care joacă, a devenit o mică divă la filmări, scrie „In Touch'.

Brunetul se simte respins de soţia lui – Katie Holmes (33 de ani), pe care încearcă să o convingă, fără succes, să mai facă un copil – şi se răzbună pe colegii de la filmări. Holmes era o prezenţă constantă pe platourile peliculelor lui, dar acum actriţa nu se mai simte intimidată de soţul ei, a dezvăluit o sursă pentru publicaţia amintită, şi stă departe de Tom.

„S-au certat de o lună (pe tema unui alt copil). Pentru ea e mai uşor să îl evite', a explicat sursa. Acum, actorul filmează SF-ul „Oblivion' (2013) şi e foarte serios şi distant faţă de colegi, prin comparaţie cu colegul Morgan Freeman.

Astfel, la filmări nimeni nu vorbeşte neîntrebat cu el, nimeni nu poate avea telefoane mobile sau echipamente electronice care pot face poze, nimeni nu poate mânca sau bea nimic decât îm pauzele stabilite în prealabil, întârziaţii pot fi concediaţi pe loc.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare