; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tom Cruise

Tom Cruise cu nervii la pământ! Au fost întrerupte filmările pentru „Misiune imposibilă 7”. Care sunt motivele

05 June 2021

Tom Cruise este cu nervii la pământ. Actorul, restul distribuției și echipa de producție sunt nevoiți să stea în izolare, după câteva persoane au fost depistate cu coronavirus în urma testelor de rutină efectuate zilnic la filmări.

Paramount Pictures a oprit temporar producția pentru cel de-al șaptelea film al lui Tom Cruise. Vestea a fost confirmată chiar de un reprezentant al Paramount:

„Am oprit temporar producția pentru Misiune imposibilă 7 până pe 14 iunie, din cauza rezultatelor pozitive ale testului coronavirus în timpul testelor de rutină”, a declarat joi un purtător de cuvânt al Paramount. „Urmăm toate protocoalele de siguranță și vom continua să monitorizăm situația.'

Compania nu a furnizat alte detalii.

Filmul, care a mai întrerupt producția la începutul pandemiei, împreună cu restul industriei cinematografice, este programat să fie lansat în 2022.

Tom Cruise, scandal pe platourile de filmare 

În decembrie, The Sun a oferit publicității o întregistrare audio impresionantă cu actorul care nu a fost mulțumit de oamenii din echipa sa. Pentru că pandemia a blocat în totalitate industria filmului, cei care au reușit să își reia activitatea sunt nevoiți să păstreze măsuri stricte de igienă.  Se pare însă că acestea ar fi fost încălcate de câțiva membri ai producției, aceștia nerespectând distanța de doi metri între ei, lucru care l-a înfuriat teribil pe Tom Cruise. 

În înregistrarea audio se poate auzi cum actorul în vârstă de 58 de ani țipă la echipa sa, amenințându-i chiar că vor fi dați afară dacă incidentul se va repeta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare