; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tom Cruise a pus ochii pe colega din „Mission Impossible 6”, Vanessa Kirby („The Crown”)

Tom Cruise a pus ochii pe colega din „Mission: Impossible 6”, Vanessa Kirby („The Crown”)

24 March 2017

O sursă a povestit (pentru „InTouch Weekly') că Tom Cruise (54 de ani) s-ar fi îndrăgostit lulea de o colegă de breaslă şi că ar cam vrea să o transforme în următoarea doamnă Cruise. Este vorba despre Vanessa Kirby (28 de ani), colega lui din „Mission: Impossible 6', în care va juca şi Henry Cavill, şi care va fi lansat în 2018.

Tom Cruise a pus ochii pe colega din „Mission Impossible 6', Vanessa Kirby („The Crown')

Tom Cruise a pus ochii pe colega din „Mission Impossible 6', Vanessa Kirby („The Crown')

Kirby este cunoscută graţie rolului Prinţesei Margaret, sora Reginei Elisabeta a II-a, din serialul Netflix „The Crown'. Aici a văzut-o şi Cruise, care – impresionat fiind – a insistat să-i devină colegă în a şasea parte a francizei de acţiune.

„Le-a spus celorlalţi producători că o vrea neapărat pe Vanessa într-un rol crucial. Este impresionat de şarmul şi energia ei', a povestit sursa, adăugând că cei doi actori au avut o „chimie instantanee'.

Tom Cruise a divorţat de Katie Holmes în 2012 (după 6 ani de căsnicie) şi aceeaşi publicaţie scrie că acum, după moartea recentă a mamei lui (Mary Lee Pfeiffer a murit în februarie, la 80 de ani), Tom şi-a dat seama că familia este cea mai importantă. Aşa că vrea să se însoare din nou (Kirby ar putea fi aleasa, mai spune sursa amintită) şi să îşi refacă relaţia cu fetiţa lui, Suri (10 ani).  Tom şi Suri nu s-ar mai fi văzut de trei ani şi jumătate.

Cruise a mai fost însurat cu Mimi Rogers (1987 – 1990) şi cu Nicole Kidman (1990 – 2001).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare