Homepage  / Vedete străine

Tom Cruise a plătit o pensie alimentară colosală fiicei sale, Suri. Detalii despre pactul dintre actor și fosta soție, Katie Holmes

Tom Cruise a plătit o pensie alimentară colosală fiicei sale, Suri. Detalii despre pactul dintre actor și fosta soție, Katie Holmes
18

de Cristina Țapu,

Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și a actriței Katie Holmes a împlinit 18 ani în luna aprilie, iar tatăl său nu va mai fi nevoit să plătească pensie alimentară. Iată ce sumă fabuloasă de bani i-a achitat Tom Cruise fostei sale soții în anii care au urmat divorțului.

Tom Cruise a plătit o pensie alimentară colosală fiicei sale, Suri

Tom Cruise și Katie Holmes au șocat lumea când au dezvăluit că se despart, actrița depunând cererea de divorț din cauza temerilor legate de scientologie.

Cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie scientologică în 2006, la doar câteva luni după ce fiica lor, Suri Cruise a venit pe lume, dar lucrurile au luat încet-încet o întorsătură mai proastă. Surse au afirmat că Katie s-a simțit intimidată de Biserica Scientologică și s-a temut că aceștia o vor întoarce pe fiica ei împotriva ei.

Fisurile au început să apară în căsnicia lui Tom și a lui Katie atunci când membri ai Bisericii Scientologice s-au mutat în casa lor din Los Angeles, potrivit lui Ron Miscavige, tatăl liderului bisericii, David Miscavige. Ron a susținut că personalul bisericii s-a mutat cu Tom și Katie pentru a se asigura că vedeta din „Misiune Imposibilă” este îngrijită corespunzător.

Suri Cruise is Spotted Stepping Out on Her 18th Birthday in New York City.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Vorbind pentru Daily Mail, el a spus: „Acest lucru nu i-a convenit prea bine lui Katie, desigur, și a afectat căsnicia”. Ron a spus că Katie se temea că fiica ei ar putea ajunge să întrerupă orice contact cu ea, conform politicii de deconectare a scientologiei. Conform acestei politici, membrii încetează contactul cu orice membru al familiei care părăsește Scientologia.

Katie a depus cererea de divorț de Tom în iunie 2012. Ea a cerut de la soțul ei custodia legală, custodia rezidențială primară și o sumă adecvată de întreținere a copilului ca parte a înțelegerii.

Suri, fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise, nu și-a mai văzut tatăl de zece aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 18

Actrița a cerut, de asemenea, o împărțire a bunurilor în documentele de divorț. La 9 iulie 2012, avocatul lui Katie a confirmat că divorțul ei cu Tom a fost soluționat.

Katie a primit custodia exclusivă a lui Suri, iar Tom a fost de acord, ca parte a înțelegerii, să plătească 400.000 de dolari (315.456 de lire sterline) pe an drept pensie alimentară pentru copil. Acordul a durat până când Suri a împlinit 18 ani luna trecută. De asemenea, Tom a fost de acord să plătească toate cheltuielile lui Suri, inclusiv cheltuielile medicale, dentare, de asigurare, de educație, de colegiu.

Tom Cruise nu a mai vorbit cu propria fiică de 10 ani

Tom nu și-a mai văzut fiica de mai bine de 10 ani. Luna trecută, când Suri a împlinit 18 ani, s-a bucurat de o sărbătoare liniștită alături de mama ei la New York, în timp ce Tom era ocupat cu filmările pentru viitorul film „Mission Impossible” la Londra.

Pe măsură ce Suri își face simțită prezența în lumea modei și a divertismentului, personalitatea echilibrată, naturalețea și frumusețea ei au captivat atenția multora din industria Hollywood-ului. Suri este pregătită să-și croiască propriul drum sub lumina reflectoarelor. Suri a moștenit trăsăturile mamei sale, iar cele două par să fie, mai curând, surori decât mamă și fiică.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton