Homepage  / Vedete străine

Tom Cruise a oferit un adevărat spectacol la Jocurile Olimpice. Ce a fost înregistrat și ce a fost live

Tom Cruise a oferit un adevărat spectacol la Jocurile Olimpice. Ce a fost înregistrat și ce a fost live
13

de Andreea Hentea,

Apariția lui Tom Cruise la ceremonia de închidere a celei de-a 33-a ediții a Jocurilor Olimpice de la Paris, care a avut loc în seara de 11 august, a constituit un spectacol, cum a fost și gândită, de altfel, deși nu mai era chiar o surpriză. Ce cascadorie a pregătit vedeta americană.

Celebrul actor american, reputat inclusiv pentru că adoră cascadoriile, a descins pe Stade de France și a preluat steagul Jocurilor Olimpice în stilul pe care i-l cunoaștem din celebra serie de filme „Misiune: Imposibilă”, apoi a plecat cu acesta către Los Angeles, orașul care va găzdui Jocurile Olimpice din 2028, scrie deadline.com.

După ce Daniel Craig a apărut la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012, în compania regretatei regine Elisabeta a II-a, făcând trimitere la celebrul său personaj, James Bond, Tom Cruise a readus la eveniment un moment tipic hollywoodian, aruncându-se de la înălțime, preluând steagul, suindu-se apoi pe o motocicletă și prinzând viteză.

Paris 2024 Olympic Games  – Closing ceremonyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Momentul lui Tom Cruise a urmat imediat după interpretarea emoționantă a lui H.E.R. cu „The Star Spangled Banner”, precedată de predarea steagului olimpic către Karen Bass, primarul Los Angelesului, care va fi gazda următoarei ediții a Jocuri Olimpice.

„Hai, America!”, a urlat Mike Tirico de la NBC, în timp ce Tom Cruise, a aterizat printre sportivii olimpici cu emblematica sa jachetă de piele. Preluând steagul de la primărița Karen Bass, Tom Cruise a sărit pe motocicleta sa aflată în apropiere și a ieșit de pe stadion. În continuare a fost proiectat un videoclip preînregistrat, care îl înfățișa pe Tom Cruise sărind dintr-un avion pentru a duce steagul la Los Angeles, cu celebrii Red Hot Chili Peppers cântând pe coloana sonoră.

După cum a scris deadline.com încă de pe 1 august, cascadoria pregătită de Tom Cruise a fost, din păcate, unul dintre cele mai prost păstrate secrete ale Jocurilor Olimpice de la Paris, publicația apreciind că, în multe privințe, „ar fi fost mai curând un șoc dacă Tom Cruise nu ar fi apărut” în seara ceremoniei.

Când îi vom revedea cascadoriile

După lansarea filmului „Misiune: Imposibilă – Răfuială mortală partea întâi” / „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”, în iulie 2023, Tom Cruise urmează să revină în rolul super-agentului Ethan Hunt în partea a doua a poveștii: „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two”. Filmul va avea premiera în România pe 23 mai 2025.

Nu știm multe detalii despre continuarea care va fi lansată în primăvara viitoare, însă regizorul Christopher McQuarrie a povestit deja că filmul va avea inclusiv o secvență subacvatică menită să depășească în amploare cele două scene de acest gen pe care Tom Cruise le-a realizat în alte producții. Singura nouă cascadorie care a mai fost dezvăluită în legătură cu „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two” este o secvență în care Tom Cruise atârnă dintr-un avion întors cu susul în jos.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton