Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Tolgahan Sayişman, din serialul „Prizoniera dragostei”, s-a căsătorit

FOTO. Tolgahan Sayişman, din serialul „Prizoniera dragostei”, s-a căsătorit

de Redactia Tvmania

Protagonistul serialului „Prizoniera dragostei” (difuzat de Happy Channel anul trecut) şi frumoasa lui iubită, Almeda Abazi, fostă Miss Tirana şi Miss Albania, au devenit soţ şi soţie, anunţă gazetevatan.com.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3535″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

Nunta a avut loc pe 13 februarie, chiar de ziua de naştere a Almedei (care a împlinit 25 de ani), la Los Angeles, anunţă gecce.com. Petrecerea, organizată într-un hotel din Beverly Hills, a fost una restrânsă, la care au participat doar 40 de persoane, rude şi prieteni apropiaţi, cărora Tolgahan le-a mulţumit pe Instagram că au fost alături de el.

Conform turkishcelebritynews.com, a doua zi după marele eveniment, pe 14 februarie, Almeda şi Tolgahan au zburat în Hawaii ca să petreacă luna de miere. La întoarcere, ei vor organiza o petrecere şi la Istanbul, iar ulterior vor merge în Albania, la rudele Almedei.

Tolgahan (34 de ani) şi Almeda (24 de ani) sunt împreună de doi ani şi jumătate, însă, pe parcursul relaţiei, au avut parte şi de câteva momente tensionate din cauza geloziei Almedei.

În ceea ce priveşte cariera, actorul de 35 de ani poate fi văzut în prezent, pe marile ecrane din Turcia, în filmul „Eski Sevgili” („Dragoste veche”), o comedie romantică în care joacă alături de actriţa Bade İşçil.

 

sursa foto: https://www.instagram.com/almeda92 și https://www.instagram.com/tsayisman/

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: FOTO. Tolgahan Sayişman („Prizoniera dragostei”) se căsătoreşte luna viitoare

Tolgahan Sayişman, din „Prizoniera dragostei”, cântă în româneşte

Tolgahan Sayişman, din „Prizoniera dragostei”, are o iubită geloasă

Interviu ”Prizoniera dragostei”: Tolgahan şi Amine filmează zi-lumină

Protagoniștii din ”Prizoniera dragostei” se destăinuie în ”TV Satelit”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton