; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tokyo Raiders

01 April 2010

O mireasă din Las Vegas, părăsită la altar, un designer de interior din Hong Kong şi un detectiv particular (Tony Leung) din Tokyo sunt pe urmele lui Takahashi

O mireasă lăsată baltă chiar în faţa altarului, un designer şi un detective particular pornesc pe urmele lui Takahashi, un bărbat care a fugit în lume cu iubita unui important cap mafiot, dar şi cu probe care pot înfunda o reţea ilicită de traficanţi de bani falşi. Cei trei pornesc într-o goană nebună prin Tokyo, avînd pe urmele lor oamenii mafiotului. Însă pe măsură ce acţiunea avansează, surprizele se ţin lanţ, pentru că nici mireasa abandonată nu este ceea ce pare, iar detectivul şî designerul ascund, la rîndul lor, secrete foarte periculoase.
Un echipaj de mercenari pleacă în căutarea unui vas abandonat. Ceea ce descoperă însa în largul marii Bering depăşeşte cu mult imaginaţia echipajului: un vas care pluteşte în derivă de mai bine de patruzeci de ani, fără nici o persoană la bord. Dorind să dezlege misterele ce-l învăluie şi să-l aducă înapoi la ţărm pentru a scoate bani din vînzarea lui, mercenarii decid să urce pe el. Aici descoperă o comoară cu un secret ucigător. Lucruri ciudate încep să se întîmple şi curînd toţi încep să lupte pentru supravieţuire.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare