; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tobey Maguire va debuta ca regizor, adaptându l pe scriitorul Jo Nesbø

Tobey Maguire va debuta ca regizor, adaptându-l pe scriitorul Jo Nesbø

05 April 2017

Tobey Maguire (41 de ani) vrea să îşi mai adauge în CV o calificare, cea de regizor, citim pe empireonline.com. Compania de producţie a actorului din franciza „Omul-Păianjen' şi „Marele Gatsby' (Material) şi Grey Matter Productions (deţinută de Lawrence Grey) au cumpărat drepturile de ecranizare ale cărţii norvegianului Jo Nesbø, „Blood on Snow'.

Volumul a fost scris sub pseudonimul Tom Johansson, în 2013, iar Leonardo DiCaprio a dorit să îl adapteze în 2013 şi să joace şi rolul principal, dar a renunţat. Protagonistul poveştii este Olav, un asasin plătit, care lucrează pentru unul dintre cei mai puternici mafioţi din Norvegia. Soţia mafiotului îşi înşală însă bărbatul, iar Olav este pus să o omoare, dar se îndrăgosteşte de ea.

Maguire nu este singurul actor care a păşit în spatele camerelor de filmat: la finele anului trecut, scriam că Robert Downey Jr. va regiza primul episod al unui serial („Singularity').

„Blood on Snow' va fi cea mai nouă adaptare a cărţilor norvegianului Jo Nesbø: în 2011, am văzut excelentul „Vânătorii de capete' (cu Aksel Hennie şi Nikolaj Coster-Waldau), iar anul acesta se lansează „The Snowman' (cu Michael Fassbender).

Sursa foto: https://www.facebook.com/TobeyMFans

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare