; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Echipa Visuri la cheie

Toamna aduce la Pro TV și sezonul 4 din „Visuri la cheie”. Când începe emisiunea

17 August 2017

Emisiunea „Visuri la cheie' revine la Pro TV cu sezonul patru începând din această toamnă, informează un comunicat al postului.

 

Sezonul patru „Visuri la cheie' începe pe 13 septembrie și va avea 13 ediții pline de emoție. 13, un număr norocos atât pentru noi, cât și pentru familiile care merită șansa la o viață mai bună. Emisiunea revine în toamnă cu renovări spectaculoase, case construite de la zero și cu poveștile unor familii care pot deveni adevărate modele datorită puterii, consecvenței și curajului dovedite de-a lungul timpului. Din păcate, „Visuri la cheie„ nu poate ajuta o țară întreagă, dar poate deveni un model de urmat și cred cu tărie că dacă toți am fi mai atenți în jurul nostru, lumea ar fi un loc mai bun, deoarece întotdeauna există cineva care are un vis sub o cheie. Trebuie doar să vedem acest lucru și să ajutăm.', a spus Dragoș Bucur.

Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi sunt pregătiți să schimbe destinele unor oameni greu încercați de viață.

13 familii vor primi vizita echipei emisiunii, vor avea parte de surprize, însă – cel mai important  – se vor bucura de îndeplinirea celei mai mari dorințe, aceea de a avea o casă nouă, complet renovată și utilată.

Din 13 septembrie, emisiunea va fi difuzată în fiecare miercuri, de la 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare