; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Un comportament adecvat

TNT lansează pe 20 noiembrie al doilea sezon al serialului „Un comportament adecvat”

09 November 2017

Cel de-al doilea sezon al serialului „Un comportament adecvat' / „Good Behavior' începe în România pe 20 noiembrie, de la ora 22.00. Cu această ocazie, postul de televiziune TNT va declara 20 noiembrie Ziua Națională a Comportamentului Adecvat. Serialul va fi difuzat în fiecare luni, începând cu ora 22.00.

 

„Un comportament adecvat', în original „Good Behavior', îi are în rolurile principale pe Michelle Dockery, cunoscută din „Downton Abbey', și pe actorul argentiniano-spaniol Juan Diego Botto, care a mai jucat în „1492 – Cucerirea Paradisului' și „El Greco'. Din distribuție mai fac parte Terry Kinney, Lusia Strus și Joey Kern.

Serialul este o adaptare a romanului „Letty Dobesh' semnat de Blake Crouch, iar primul sezon, lansat anul trecut, a fost urmărit în medie de 4,1 milioane de telespectatori în Statele Unite, pe toate platformele TNT.

„Un comportament adecvat' spune povestea lui Letty Dobesh (Michelle Dockery), o femeie care obține mereu ceea ce își dorește. După ce a ieșit din închisoare, a reușit să își recupereze fiul – Jacob (jucat de Nyles Julian Steele). Din păcate, înțelegerea făcută cu FBI pentru a reprimi custodia copilului aproape a costat-o relația cu Javier (Botto), un asasin plătit.

La începutul celui de-al doilea sezon, care a fost lansat în Statele Unite pe 15 octombrie, Letty a rezolvat problemele cu Javier și s-a împăcat cu mama ei (Lusia Strus), care s-a opus acordării custodiei lui Jacob. Cu un agent FBI pe urme, Letty, Javier și Jacob încearcă să înceapă o nouă viață.

Serialul „Un comportament adecvat' este produs de Chad Hodge („Dispăruţi în Wayward Pines', „The Playboy Club'), care este și scenarist, și de scriitorul Blake Crouch („Wayward Pines'). Producători executivi sunt Marty Adelstein („Aquarius', „Prison Break', „Un vârcolac adolescent') și Becky Clements („Aquarius', „Last Man Standing') de la Tomorrow Studios, un parteneriat între ITV Studios și Marty Adelstein.

 

 

 Vezi galeria foto >

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare