; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Căutări misterioase

TNT aduce o comedie neagră. Serialul „Căutări misterioase” începe duminică, 19 martie

16 March 2017

TNT a adăugat o nouă comedie în grila sa de programe pentru primăvara aceasta. „Căutări misterioase' este o comedie neagră care o are în rolul principal pe Alia Shawkat („Situație de criză'). Premiera e programată pe 19 martie, serialul urmând a fi difuzat în fiecare duminică, de la 21.05.

„Căutări misterioase' se concentrează pe Dory (Alia Shawkat), o tânără fragilă și frustrată, care nu a fost niciodată muțumită de ea, cea mai mare realizare a ei fiind să organizeze un eveniment unde oamenii puteau dona haine.

Dory se simte blocată în propria relație cu iubitul ei Drew (Reynolds), un tip lipsit de voință, dar care o iubește sincer, și, în același timp, se simte îndepărtată de prietenii ei, Elliott (Early), un narcisist în adevăratul sens al cuvântului, și Portia (Hagner), o actriță care luptă pentru a echilibra balanța dintre provocările cauzate de insecuritatea cronică și emoțiile puternice pe care le are. 

Dory este preocupată peste măsură de dispariția lui Chantal, o tânără din liceu pe care abia o cunoștea și, deși nu sunt detectivi, iar ţelurile lor sunt petrecerile reuşite, Dory, Drew, Elliott și Portia ajung să înțeleagă rapid ce pericol îi așteaptă, încurcându-se într-un complot mult prea sinistru pentru a o găsi pe fata dispărută.

Serialul „Căutări misterioase' este produs în studiourile Tony Hernandez’s Jax Media, studio premiat pentru realizarea unor producții de succes, printre care „Broad City', „Inside Amy Schumer', „Younger, Difficult People', „Odd Mom Out' și altele.

Puteți vedea aici trailer-ul producției:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare