; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La limita credintei

TLC va difuza seria „La limita credinţei”

05 May 2014

TLC difuzează în premieră o nouă serie care dezvăluie secretele din interiorul comunităţilor religioase. Seria urmareşte drumul a opt tineri care părăsesc comunitatea FDLS (Biserica Fundamentalistă Mormonă) pentru a începe o viaţă nouă.

Telespectatorii vor putea analiza perspective diferite – a celor rămaşi în interiorul sectei, a celor plecaţi, dar şi a celor din afară care îi ajută. “La limita credinţei” începe în premieră pe TLC luni, 26 mai, de la ora 21.00.

la limita credintei

FLDS este una dintre cele mai stricte comunităţi religioase din America, o lume în care autoritatea nu poate fi pusă la îndoială, căsătoriile sunt aranjate, iar contactul cu lumea din afara comunităţii este aproape inexistent. Cu un număr de adepţi de aproximativ zece mii de persoane, Biserica Fundamentalistă Mormonă este condusă de profetul autoproclamat Warren Jeffs, celebru pentru convingerile şi comportamentul său extrem. În 2011, acesta a fost condamnat pentru abuzul sexual a doi copii şi în prezent se află la închisoare. La limita credinţei este prima serie TV care explorează pe deplin experienţele persoanelor care decid să părăsească această comunitate.

Personajele centrale ale seriei sunt opt tineri care decid să renunţe la comunitatea FLDS. Băieţii sunt proscrişi care nu se mai pot întoarce în casele lor, cunoscuţi în comunitate sub numele de “băieţi rătăciţi”.Fetele îşi doresc să scape de controlul exagerat, care impune căsătorii aranjate şi o viaţă de supunere totală, denumită “păstrarea dulceţii”.

32562_ep102_053.JPG

Lăsând în urmă o lume în care nu au nici un control, tinerii îşi asumă responsabilitatea vieţii pe cont propriu în timp ce explorează avantajele acesteia. Dorinţa de libertate se loveşte de spaima consecinţelor părăsirii comunităţii, punându-i pe tineri în faţa unor decizii dificile ce le vor schimba viaţa definitiv.

Seria cuprinde şase episoade de câte o oră fiecare şi este realizată pentru TLC de compania Hot Snakes Media.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare