; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Il Boss delle Cerimonie

TLC prezintă: „Nunți de italieni”

14 October 2015

Ce poate fi mai fascinant decât nunțile din basme? Bineînțeles, „Nunțile de italieni', în noua serie TLC, miercurea, de la ora 23.00.

[Not a valid template]

Visezi la o nuntă unde să ai un buldog pe post de cavaler de onoare, o caleașcă scumpă, trasă de cai, și o lună plină, romantică, deși e o noapte fără lună? Este momentul să intre în scenă Don Antonio Polese, omul celebru în Italia lui natală pentru că organizează nunți formidabile, unde aduce de toate – de la torturi în formă de corabie până la piscine umplute cu șampanie – pentru mirii și miresele lui cu mulți bani. Deși se confruntă mereu cu cerințe incredibile din partea clienților săi și are tot timpul de-a face cu mirese mofturoase și zile de lucru lungi și epuizante, Don Antonio încă declară că adoră nunțile și a rămas același suflet romantic dintotdeauna.

Don Antonio, proprietarul hotelului de lux La Sonrisa din Napoli, demonstrează că are o putere de convingere extraordinară, e atent la cele mai mici detalii și înduioșător de dornic să se dea peste cap și să facă orice, oricât de ridicol ar fi, pentru ca miresele lui să fie fericite.

Oricât ar suna de bizar, dorința de a avea o noapte cu lună plină chiar și atunci când natura nu te ajută deloc nu e cea mai neobișnuită cerere pe care a auzit-o Don Antonio de la clienții lui. De-a lungul timpului, el s-a ocupat de torturi în formă de corăbii, piscine pline cu șampanie și buldogi aduși pe post de cavaleri de onoare, pentru ca toți clienții lui să fie satisfăcuți. 'Încercăm să fie toată lumea mulțumită,' spune el. 'Am primit multe cereri ciudate, dar n-am refuzat niciuna.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare