; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HAIR GODDESS

TLC lansează o nouă serie, „Imperiul extensiilor de păr”

10 October 2017

Începând din 14 octombrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00, noua serie TLC „Imperiul extensiilor de păr' ne spune povestea Christinei și a afacerii sale prospere.

Provenind dintr-o familie cu rădăcini în Statele Unite și Italia, Christina Oliva va dezvălui secretele unei afaceri de succes în materie de saloane de coafură. Susținută de familie, Christina și-a construit un adevărat imperiu al extensiilor de păr, cunoscut acum în toată lumea.

 

Cum a început totul

Când avea doar 18 ani, tânăra născută şi crescută în Staten Island şi-a lansat propria afacere de extensii de păr, lucrând din garajul părinţilor ei. După numai trei ani, îşi adunase o clientelă suficient de solidă ca să-şi deschidă un salon în Staten Island, unde şi-a angajat în final surorile şi vărul. Christina şi-a construit treptat un adevărat imperiu al extensiilor de păr, așa încât acum e pregătită să meargă mai departe şi să-şi deschidă un nou salon, în centrul Manhattan-ului. Ea descoperă însă foarte repede că viaţa e necruţătoare în Manhattan, spre deosebire de comunitatea ei de acasă, unde oamenii sunt atât de legaţi unii de alţii. O puteti urmări pe Christina alături de familia ei italiano-americană strâns unită, confruntându-se cu toate problemele inerente într-o asemenea afacere şi, nu în ultimul rând, cu echilibrul delicat dintre firma şi viaţă personală, griji financiare şi angajaţi dificili. În plus, seria în şase părţi prezintă şi transformări radicale aplicate de Christina clientelor ei de la unul dintre saloane.

 

Un element-cheie al succesului Christinei este ca afacerea să rămână în familie'. Și, deşi uneori o scot din minţi, sora Victoria şi vărul Anthony sunt cei mai de încredere oameni ai ei. Împreună cu restul echipei, ei le oferă schimbări de look incredibile clientelor de la salon, printre care o mamă singură căreia i-a căzut părul după chimioterapie şi două surori gemene, dornice să aibă de-acum fiecare stilul ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare