; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TLC difuzeaza un interviu in exclusivitate cu Justin Bieber

26 November 2012

Justin Bieber, superstarul American care a primit până acum mai multe discuri de platină, este invitatul lui Oprah Winfrey într-unul dintre episoadele emisiunii “Oprah Next Chapter”,  ce va fi difuzat în peste 100 de ţări din toată lumea. În România, interviul va fi difuzat pe TLC, luni, 26 noiembrie, de la ora 21.00.

Interviul cu Bieber a avut loc chiar înainte de concertul său de pe All-State Arena din Rosemont, Illinois, ce a avut loc săptămâna aceasta. Oprah a avut acces în culise, unde a aflat cum a fost aleasă o tânără din miile de Beliebers' pentru a urca pe scenă când Bieber a interpretat celebra lui melodie, One Less Lonely Girl'.

Justin Bieber i-a acordat lui Oprah unul dintre cele mai detaliate interviuri de până acum, despre maturizarea lui ca artist, despre momentele mai puţin bune pe care le aduce celebritatea şi despre viaţa trăită în lumina reflectoarelor. După aceea, cei doi au făcut cumpărături de sărbători la Ralph Lauren în Chicago, iar Bieber i-a surprins pe trecători cu un mic spectacol improvizat.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare