Homepage  / Televiziune

TJ Miles și Francisca, în ipostaze inedite la „În culisele celebrităţii”, de la Antena Stars. „Vor fi câteva episoade intense”

TJ Miles și Francisca, în ipostaze inedite la „În culisele celebrităţii”, de la Antena Stars. „Vor fi câteva episoade intense”
10

de Roxana Mirea,

Francisca și TJ Miles au surprins publicul cu o ipostază inedită. Relația lor va fi prezentată în cadrul emisiunii „În culisele celebrității”, difuzată la Antena Stars. Cei doi au experimentat momente pe care nu le-au mai trăit niciodată în fața camerelor, dezvăluind o latură mai puțin cunoscută a relației lor.  

Francisca şi TJ Miles, în emisiunea „În culisele celebrităţii” 

Timp de câteva săptămâni, reality show-ul „În culisele celebrităţii” va surprinde viața de zi cu zi a cuplului format din Francisca și TJ Miles, oferind o privire autentică asupra activităților lor obișnuite. De la evenimente profesionale și responsabilități gospodărești, până la adaptarea la tradițiile familiei din Moldova, cei doi își propun să găsească un echilibru armonios între viața personală și cea de familie. 

„Noi ne-am născut pregătiți! Aventura a început sâmbăta trecută și se va difuza de la ora 19:30, pe Antena Stars. Vor fi câteva episoade intense, prin intermediul cărora sperăm ca publicul să ne cunoască mai bine. Deși suntem prieteni cu camera de filmat, a fost o adevărată provocare să filmăm pentru acest reality! Oamenii ne vor vedea așa cum suntem noi, fără artificii, fără filtre, în fiecare sâmbătă, la Antena Stars”, au declarat Francisca şi TJ Miles. 

Francisca şi TJ Miles În culisele celebrităţiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Mai mult, cuplul Francisca și TJ Miles vor putea fi urmăriţi într-o serie de momente surprinse într-o manieră sinceră, oferindu-le telespectatorilor ocazia să îi cunoască mai bine, atât în viața cotidiană, cât și în activitățile lor profesionale și personale. Pe parcursul emisiunii, echipa Antena Stars i-a surprins pe cei doi gătind împreună, făcând curăţenie, dar şi angrenaţi într-o adevărată aventură în Bucovina, acolo unde TJ Miles a luat contact cu  „rădăcinile” Franciscăi. De la mulsul vacilor, purtarea unui costum popular, hrănitul animalelor şi procesul de preparare a brânzei, până la frământarea pâinii la brutăria familiei, mersul pentru prima dată cu tractorul la fermă, adunatul ouălelor din cuibar, în Botoşani, pe toate le-a experimentat TJ Miles, care a declarat: „Nu am mai făcut asta niciodată!”.  În ceea ce priveşte activitatea din Târgu Jiu, Francisca va prezenta o gală organizată de Cătălin Moroşanu, eveniment la care TJ Miles îi va fi însoţitor. 

Emisiunea „În culisele celebrității”, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 19:30, îi propune în prim-plan pe protagoniştii Francisca şi TJ Miles şi le promite telespectatorilor Antena Stars să dezvăluie autenticitatea relaţiei lor. 

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton