Homepage  / Televiziune

TJ Miles a fost eliminat de la „Survivor All Stars” cu doar câteva zile înainte de marea finală. Ce mesaj i-a transmis Zanni

TJ Miles a fost eliminat de la „Survivor All Stars” cu doar câteva zile înainte de marea finală. Ce mesaj i-a transmis Zanni
8

de Cristina Țapu,

„Survivor All Stars” va ajunge la final în doar câteva zile și o nouă eliminare a avut loc în ediția difuzată joi, 23 mai. Zanni și TJ Miles s-au confruntat în cadrul unui duel eliminatoriu, iar cel din urmă a pierdut bătălia.

TJ Miles a fost eliminat cu doar câteva zile înainte de marea finală Survivor All Stars

TJ Miles le-a mulțumit tuturor pentru experiența pe care a trăit-o în cadrul competiției, însă mulțumirile speciale i-au revenit logodnicei sale, Francisca.

„Trebuie să îi mulțumesc lui Dumnezeu și tuturor care au crezut în mine! Trebuie să îi mulțumesc Franciscăi, că am întâlnit o așa femeie! Mă bucur că am făcut parte din echipa asta!”, a declarat TJ înainte să părăsească Republica Dominicană.

tj-miles-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Adeversarul lui TJ Miles, Zanni, a transmis un mesaj emoționant după ce rivalul său a părăsit competiția. Zanni recunoaște că TJ a fost un adversar pe măsură , despre care credea că nu va putea fi învins.

„Mi-a bătut și inima tare. Sunt agitat. Au fost mai mult decât emoții. Sufletul mi-a fost pustiu până am văzut Survivor acum trei ani. Nu avem drept la niciun consiliu. Am fost cu TJ, locul 2, mi-a fost teamă. TJ era de temut pentru toți de aici. A fost mondial”, a declarat Zannidache.

Telespectatorii acuză PRO TV de faptul că-l favorizează pe Zannidache

Telespectatorii au reacționat cu vehemență după eliminare, acuzând Pro TV de aranjamente și favorizarea lui Zanni. Pagina oficială de Facebook a emisiunii a fost luată cu asalt de un val de comentarii:

„A plecat TJ fiind eliminat de cel pe care de fapt el l-a eliminat. Adică o mizerie făcută de Pro TV. Rușine!”,„Ce teatru ieftin a făcut Zanni după joc! Nu-l mai lăsa din îmbrățișări pe TJ, probabil ca să-i mulțumească că s-a lăsat bătut.”, „Nu s-a jucat corect, trebuia să se voteze pe clasament.”, „Astăzi a plecat acasă un campion, un om care și-a câștigat respectul din partea tuturor, nu l-a cerșit ca alții! Vă bateți joc de telespectatori pe față, TJ Miles este eliminat de concurentul pe care l-a zburat din Survivor acum 3 săptămâni. Oare TJ nu merita o a doua șansă? De ce se trag sforile să câștige Zannidache?”, au fost doar o parte dintre comentariile scrise de către internauții nemulțumiți.

Conform Cancan, Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu vor concura pentru titlul de supraviețuitor, care va fi recompensat cu premiul de 100.000 de euro.

Acești trei concurenți vor reuși să ajungă în marea finală, însă parcursul lor va fi plin de provocări și de neînțelegeri cu ceilalți participanți. Potrivit aceleiași surse, finala emisiunii va avea lor în data de 30 mai, iar emisiunea va fi transmisă live.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton