Homepage  / Vedete româneşti

TJ Miles a cerut-o pe iubita lui de soția, la Survivor All Stars. Ce i-a oferit în loc de inel

TJ Miles a cerut-o pe iubita lui de soția, la Survivor All Stars. Ce i-a oferit în loc de inel
10

de Roxana Mirea,

Tj Miles a ceurt-o pe iubita lui în căsătorit la Survivor All Stars, în ediția de marți, 21 mai 2024, difuzată la Pro TV. Francisca a venit în Republica Dominicană, alături de alte persoane dragi ale concurenților. Cum TJ Milesc a făcut parte din echipa câștigătoare, a avut oportunitatea să ptreacă timp cu iubita lui. Iată întreg momentul emoționant.

TJ Miles a cerut-o pe iubita lui de soția, la Survivor All Stars 

Concurenții de la Survivor All Stars au avut parte de o surpriză colosală, aseară, 21 mai 2024. Cele mai apropiate persoane din viața lor au venit în Dominicană! Mama lui Iancu, prietenul lui Zanni, soția lui Robert, iubita lui TJ Miles, logodnicele lui Andrei și Sorin au bătut tot drumul pentru a-i revedea pe cei pentru care au stat cu sufletul la gură atâtea luni. 

După jocul de recompensă, concurenții care au pierdut au fost Andrei Ciobanu, Robert Moscalu și Sorin Pușcașu. Așadar, Iancu Sterp, Zanni și TJ Miles au avut ocazia să petreacă timp cu persoanele dragi.  

Francisca și TJ Miles sunt de aproape doi ani împreună și sunt extrem de îndrăgostiți unul de celălalt. TJ a spus că ea este femeia alături de care se simte cel mai bine, cel mai acceptat și cel mai în largul său. Așadar, TJ a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, chiar dacă nu avea inel de logodnă la îndemână. El i-a oferit orezul lui și i-a pormis că atunci când se va întoarce în România, îi va da și un inel corespunzător.  

TJ Miles a cerut-o pe iubita lui de soția, la Survivor All Stars  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Vreau să îți spun ceva. Vreau numai să îți spun că… Eu am avut un plan și nu mă așteptam să vii la Survivor, nu știam că va fi o recompensă de genul ăsta. Tot mă gândeam la chestia asta în mintea mea și simt că… Cu toate că nu am multe chestii la Survivor, nu am nimic aici, am decât orezul ăsta. Ăsta e tot ce am și știu că o să vină un timp când pot să fac asta exact cum trebuie, dar în momentul ăsta nu am nimic, decât ăsta și vreau să îți dau tot ce am pe viață. Vreau să fii soția mea. Vrei să fii soția mea?”, a întrebat-o TJ Milesc pe iubita lui, în timp ce stătea în genunchi în fața lui.  

Emoționată, Francisca i-a oferit lui TJ marele „DA”! 

Te iubesc din tot sufletul meu, te iubesc așa de mult și, când vin în România, inel frumos, tot. Și mergem în vacanță și îmi doresc să stau toată viața lângă tine și să fim bătrâni d-ăia care merg împreună”, i-a mai spus TJ iubitei sale.  

A fost destinul, soarta mea să o cer în Survivor! Orezul reprezintă tot ce am în Survivor, pentru că orezul mă hrănește. L-am chibzuit, l-am salvat, ca să îl am pentru zile negre. Nu mă așteptam în viața mea că tot orezul meu o să i-l dau Francescăi la o recompensă câștigată, într-un genunchi, cerând-o de nevastă”, a declarat TJ Miles. 

TJ Miles s-a ținut de promisiune. După ce s-a întors în țară, i-a oferit iubitei sale un inel real de logodnă.

Sursa Foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton