Homepage  / Netflix

Vedetele din „Bridgerton” s-au întrecut în ținute extravagante la premiera părții a doua a celui de-al treilea sezon. Imagini spectaculoase de pe covorul roșu

Vedetele din „Bridgerton” s-au întrecut în ținute extravagante la premiera părții a doua a celui de-al treilea sezon. Imagini spectaculoase de pe covorul roșu
15

de Cristina Țapu,

Partea a doua a celui de-al treilea sezon al serialului de mare succes „Bridgerton” a avut premiera miercuri, 12 iunie, la Londra, iar vedetele feminine ale producției au strălucit pe covorul roșu în ținute elegante și rafinate.

Vedetele s-au întrecut pe covorul roșu la premiera „Bridgerton”

Partea a doua a celui de-al treilea sezon „Bridgerton” va debuta pe data de 13 iunie, iar fanii producției cu siguranță sunt foarte nerăbdători să vadă ce se întâmplă în continuare în povestea de dragoste a lui Penelope Featherington (Nicola Coughlan) cu Colin Bridgerton (Luke Thompson).

Cu acest prilej, o parte din distribuția celei de-a treia serii a acestui fenomen serial a sosit la Odeon LUXE din Leicester Square, unde un covor roșu spectaculos a întâmpinat invitații înaintea proiecției oficiale.

Bridgerton Season 3 Part Two Premiere – LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Hannah Dodd, cunoscută pentru rolul Francescăi în serialul „Bridgerton”, a fost vedeta principală de pe covorul roșu la premiera părții a doua din al treilea sezon. Iată ce rochie spectaculoasă a îmbrăcat vedeta!

Până acum, Hannah Dodd a putut fi văzută în seriale precum „Find Me in Paris” și filme precum „Enola Holmes 2″ sau „Anatomy of a Scandal”. Ascensiunea sa în lumea filmului este una rapidă datorită rolului pe care-l deține în serialul-fenomen „Bridgerton”.

La premiera serialului Bridgerton, actrița care o interpretează pe Francesca a captat atenția tuturor celor prezenți: a strălucit într-o rochie mini argintie care i-a pus în evidență silueta trasă ca prin inel.

Nicola Coughlan, vedeta sezonului 3, nu s-a lăsat mai prejos și a optat pentru o rochie roz cu aplicații metalice, accesorizată cu mănuși bordo și o coroniță în același ton. La fel ca la alte evenimente de promovare, Nicola a fost văzută ținându-se de mână cu partenerul ei din serial, Luke Newton, care interpretează rolul lui Colin.

Nicola Coughan, vedeta celui de-al treilea sezon

Nicola Coughlan joacă rolul lui Penelope Featherington în Bridgerton pe Netflix. În sezonul 3, Penelope este în sfârșit în centrul atenției, în timp ce prietenia ei de lungă durată cu Colin Bridgerton se transformă într-o poveste de dragoste în toată regula. Nicola a întruchipat-o pe Penelope în toate cele trei sezoane ale serialului de până acum și a confirmat că se va întoarce pentru sezonul 4 alături de Luke Newton.

Nicola Coughlan și Luke Newton s-au împrietenit rapid în timp ce filmau primele sezoane din „Bridgerton, iar prietenia lor a devenit și mai puternică după ce au filmat sezonul lui Colin și Penelope, Nicola numindu-l pe Luke „o persoană cu adevărat specială în viața mea”.

Fanii au fost atât de obsedați de prietenia și chimia dintre ei în cadrul turneului de presă al sezonului 3 din „Bridgerton”, încât cei doi au fost nevoiți să infirme zvonurile conform cărora ar forma un cuplu și în afara micului ecran.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton