; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FWRO

Timpul trece, leafa merge! Prințul Harry are două locuri de muncă

25 March 2021

Prințul Harry nu a stat degeaba în ultima perioadă! După ce s-a plâns public că familia regală l-a lăsat fără niciun ban, Harry a fost nevoit să se angajeze pentru a-și putea întreține familia. 

În urmă cu o zi apărea în presă că Harry  a fost angajat într-o funcție de conducere la un startup din Silicon Valley axat pe coaching și sănătate mintală. Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, va avea funcția de director de impact al BetterUp Inc.  În noua sa poziție, Harry va contribui la inițiative, inclusiv decizii de strategie de produs și contribuții caritabile.

Se pare însă că acesta nu este singurul lui loc de muncă!

Care este al doilea loc de muncă pentru prințul Harry?

Prințul Harry a anunțat miercuri un nou loc de muncă – al doilea în ultimele 48 de ore – în calitate de comisar al celebrităților, care luptă cu ceea ce el numește o „avalanșă de dezinformare' în lumea digitală pentru o firmă de cercetare, finanțată de un controversat miliardar al cărui site a fost învinuit pentru că a ajutat la eliminarea presei scrise.

Ducele de Sussex se alătură noii Comisii pentru tulburări de informație a Aspen Institute, â împreună cu alte 14 persoane, inclusiv Kathryn Murdoch, soția fiului lui Rupert Murdoch James, care a demisionat anul trecut din imperiul media al tatălui său.

Numirea sa a venit după ce el și soția sa Meghan au fost acuzați că au răspândit dezinformări despre familia regală  în interviul lor cu Oprah Winfrey în această lună.

Aspen Institute este unul dintre cele mai cunoscute și mai bine finanțate grupuri de reflecție din America, care atrage bani pentru cercetare de la donatori bogați și companii mari, inclusiv Facebook.

Organizația, al cărei sediu se află la câteva străzi de Casa Albă, analizează toate domeniile vieții și spune că misiunea sa este de a construi o „societate liberă, justă și echitabilă'. 

Harry, care învinovățește presa pentru decizia de a emigra în Los Angeles, a declarat:

„După cum am spus, experiența lumii digitale de astăzi ne-a inundat cu o avalanșă de dezinformare, care afectează capacitatea noastră ca indivizi, precum și ca societăți de a gândi clar și de a înțelege cu adevărat lumea în care trăim. Cred că aceasta este o problemă umanitară și, ca atare, necesită un răspuns multipartit din partea vocilor de susținere, a membrilor mass-media, a cercetătorilor universitari și a liderilor guvernamentali și ai societății civile. Sunt dornic să mă alătur acestei noi comisii Aspen și aștept cu nerăbdare să lucrez la o abordare orientată spre soluții a crizei tulburărilor informaționale', a spus prințul Harry despre noul său loc de muncă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare