Homepage  / Vedete străine

Timothee Chalamet și Kylie Jenner nu se mai ascund! Ce gesturi au făcut cei doi în văzul tuturor

Timothee Chalamet și Kylie Jenner nu se mai ascund! Ce gesturi au făcut cei doi în văzul tuturor
8

de Redactia Tvmania

De două luni de zile, presa de peste ocean scria că actorul Timothee Chalamet și Kylie Jenner ar forma un cuplu. Cei doi nu au oferit la vremea respectivă nicio declarație referitoare la acest subiect, însă au preferat să confirme că formează un cuplu într-un mod surprinzător!

Kylie Jenner și Timothee Chalamet și-au făcut relația publică, fiind surprinși împreună pentru prima dată la un spectacol susținut de Beyonce la Los Angeles. Vedeta cunoscută din show-ul Kardashians în vârstă de 25 de ani și actorul în vârstă de 27 de ani au fost fotografiați în timp ce vorbeau și flirtau pe SoFi Stadium din Inglewood, într-un clip distribuit pe rețelele de socializare.

Cei doi păreau să se distreze de minune, Kylie râzând și lăsând capul pe spate la un moment dat în timpul conversației cu actorul. Mai mult, cei doi s-au și sărutat în văzul tuturor.

Concertul lui Beyonce, care a avut loc în ziua în care cântăreața a împlinit 42 de ani, a atras o serie de vedete, printre care Adele, Justin Bieber și Hailey Bieber, Zendaya și Tom Holland, precum și Kim Kardashian.

La începutul acestei luni, s-a confirmat că Jenner și Chalamet sunt încă într-o relație, contrazicând zvonurile că starul din „Call Me By Your Name” ar fi „rupt” relația cu tânăra. Cei doi au menținut o legătură discretă începând din luna aprilie și nu s-au despărțit, conform TMZ.

Kylie Jenner And Timothee Chalamet Reportedly DatingIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cum s-au cunoscut Thimothe Chalamet și Kylie Jenner

Speculațiile cu privire la relația dintre Kylie Jenner și Timothee Chalamet au apărut inițial în luna aprilie. Se vehiculează că cei doi au început relația după ce s-au cunoscut la prezentarea de modă a lui Jean-Paul Gaultier, pe 25 ianuarie 2023.

Relația celor doi a început la câteva luni după ce a apărut vestea că Jenner, în vârstă de 25 de ani, s-a despărțit de Travis Scott, cu care are doi copii: pe Stormi, în vârstă de 5 ani, și pe Aire, în vârstă de 14 luni.

În luna octombrie a anului trecut, Travis a negat acuzațiile că ar fi înșelat-o pe Kylie cu modelul de pe Instagram Rojean Kar. Rojean – care s-a spus că a avut o relație cu Travis în 2019 – a stârnit speculații că s-au reîntâlnit atunci când a postat un clip cu rapperul de pe platoul de filmare al unui videoclip.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton