Homepage  / Vedete străine

Timothée Chalamet și Kylie Jenner, moment viral la Globurile de Aur 2024. Ce și-au spus înainte de a se săruta

Timothée Chalamet și Kylie Jenner, moment viral la Globurile de Aur 2024. Ce și-au spus înainte de a se săruta
8

de Roxana Mirea,

Timothée Chalamet, în vârstă de 27 de ani, și Kylie Jenner, în vârstă de 26 de ani, și-au făcut debutul oficial în public în calitate de cuplu. Cei doi au avut o apariție de zile mari la Globurile de Aur 2024. Ba chiar a fost surprinsă o distucție extrem de interesantă între cei doi îndrăgostiți. 

Timothée Chalamet și Kylie Jenner au strălucit la Globurile de Aur 2024 

Poate că Timothée Chalamet și Kylie Jenner au evitat să apară împreună pe covorul roșu la Globurile de Aur 2024, dar cu siguranță au reușit să se facă remarcați.  

Starul din „Wonka”, în vârstă de 27 de ani, a pășit singur pe covorul roșu, însă a apărut cu iubita lui când a intrat în sala principală a ceremoniei. Ramin Setoodeh, de la Variety, a distribuit pe X (fostul Twitter) o înregistrare video cu cuplul intrând după prima pauză publicitară a show-ului.

Cei doi au fost văzuți stând de vorbă cu celelalte vedete în timpul scurtei pauze și s-au sărutat scurt înainte de reluarea decernării premiilor. Kylie Jenner a fost prezentă la Globurile de Aur pentru a fi alături de iubitul ei, care a fost nominalizat la categoria „Cea mai bună interpretare a unui actor într-un film, musical sau comedie” pentru rolul principal din „Wonka”. 

O sursă a declarat pentru ET: „Lucrurile au mers foarte bine între Kylie și Timothée. Se susțin extrem de mult unul pe celălalt și le place să fie alături unul de celălalt.” 

Kylie este extrem de ocupată și are atât de multe lucruri ale ei, dar face un efort să fie acolo pentru Timothée. Înseamnă foarte mult pentru el să aibă sprijinul ei și faptul că se dă peste cap pentru el și pentru lucrurile care îl pasionează. El este atât de incredibil de recunoscător și vede o latură a lui Kylie pe care ea nu o arată neapărat tuturor”, continuă sursa. 

Timothée Chalamet și Kylie Jenner, moment viral la Globurile de Aur 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Discuția între Timothée Chalamet și Kylie Jenner, la Globurilor de Aur 

Timothée Chalamet și Kylie Jenner au fost surprinși având o discuție profundă, înainte ca actorul din „Dune” să o sărute pe Kylie. Mulți internauți și-au dorit să afle ce anume au discutat cei doi, iar un expert în citirea buzelor de la Daily Mail a dezvăluit totul. 

„Chalamet i-a spus lui Kylie: „Ești cea mai bună”. Jenner este apoi văzut-o ținându-i colierul în mână în timp ce spune: „Este foarte elegant…este negru”, moment în care el spune: „Îți place?”, iar ea îl asigură: „Da, e atât de frumos!”, a explicat cititorul de buze, adăugând: „Chalamet s-a uitat în ochii ei și i-a spus: „Te iubesc”, iar Kylie i-a răspuns: „Te iubesc!”. După ce și-au aruncat câteva priviri, Chalamet a spus: „Îmi place să mă gândesc la tine”, iar Jenner i-a răspuns același lucru și ambii au început să râdă”. 

Sursa Foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton