Homepage  / Vedete străine

Timothée Chalamet, dezvăluiri despre acuzațiile de agresiune sexuală aduse lui Armie Hammer, colegul lui din „Call Me by Your Name”

Timothée Chalamet, dezvăluiri despre acuzațiile de agresiune sexuală aduse lui Armie Hammer, colegul lui din „Call Me by Your Name”
8

de Andreea Hentea,

Ce crede Timothée Chalamet despre acuzațiile aduse lui Armie Hammer și ce a citit în mesajul primit de la Tom Cruise, pe care l-a caracterizat drept „un strigăt de luptă”.

Recent, Timothée Chalamet a apărut (din nou) pe coperta revistei GQ, ocazie cu care a avut un lung dialog cu jurnaliștii, dezvăluind, printre altele, că Tom Cruise i-a trimis un e-mail după ce s-au întâlnit, cu ocazia filmului „Dune”, scrie variety.com.

Fanul lui Tom Cruise

Tom Cruise i-a oferit mai tânărului său coleg o listă cu toți antrenorii de cascadorii, antrenorii de motociclete și mulți alți experți care i-ar putea fi de ajutor lui Chalamet în munca sa. „Practic, mi-a spus: „«Vei avea parte de antrenamente de dans și antrenamente de luptă, dar nimeni nu te va menține astăzi la asemenea standarde. Deci depinde de tine!»”, și-a amintit Chalamet. „E-mailul lui a fost ca un strigăt de luptă”, a adăugat el.

Timothée Chalamet este un fan uriaș al lui Tom Cruise, recunoscând că a vizionat „Top: Gun Maverick” de opt ori în cinematografe în timp ce se afla în Budapesta, filmând „Dune: Part Two”, în vara și toamna anului 2022. Mai mult, actorul a închiriat chiar și o sală de cinema pentru a-și aduce toți colegii din distribuție să vadă blockbuster-ul lui Tom Cruise.

„«Top: Gun Maverick» a fost extrem de motivant pentru mine vara trecută, când filmam «Dune: Part Two»”, a spus Chalamet. „Unii membri ai echipei s-au cam codit să meargă, dar mie mi s-a părut unul dintre cele mai grozave filme pe care le-am văzut vreodată”, a mai spus interpretul lui Paul Atreides.

O inspirație pentru toată distribuția

Chiar dacă Chalamet nu a confirmat dacă a luat legătura cu antrenorii și cascadorii recomandați de Tom Cruise, regizorul filmului „Dune: Part Two”, Denis Villeneuve, a observat cu siguranță o schimbare la protagonistul celor două filme ale sale.

„În ceea ce privește scenele de acțiune, a spus cineastul, am simțit că a fost mult mai antrenat și pregătit pentru secvențele de luptă decât la primul film. Am fost impresionat de nivelul de disciplină pe care l-a arătat la „Dune: Part Two”. Când ești interpretul principal dintr-un film, ai o anumită prezență, felul în care abordezi munca și disciplina au inevitabil un efect de undă asupra restului distribuției. El a fost primul de pe platouri, mereu pregătit. Am fost foarte mulțumit și impresionat de modul în care Timothée a îmbrățișat disciplina necesară, devenind, pentru mine, cu adevărat, actorul principal al filmului”.

Un subiect dificil

Dacă Tom Cruise este un subiect despre care Chalamet nu are absolut nicio problemă să vorbească, tânărul actor e ceva mai inhibat când este vorba despre Armie Hammer, colegul lui de platou din „Strigă-mă pe numele tău” (2017). Timothée Chalamet și Armie Hammer au devenit prieteni apropiați în timp ce lucrau la film, apoi cariera lui Hammer a fost zguduită de acuzațiile grave (printre care cea de viol) care i s-au adus în martie 2021.

Timothée Chalamet, dezvăluiri despre acuzațiile de agresiune sexuală aduse lui Armie Hammer, colegul lui din „Call Me by Your Name”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Mesajele private dintre Hammer și mai multe femei au apărut atunci online, dezvăluind fanteziile sexuale ale actorului, printre care cea de canibalism. Totul a avut loc într-un moment în care Timothée Chalamet se pregătea să joace rolul unui canibal în „Cu tot cu oase” / „Bones and All” (2022), regizat de Luca Guadagnino și aflat anul trecut în competiția pentru Leul de Aur, la Festivalul de film de la Veneția.

„Care erau șansele ca lucrurile să evolueze așa?”, a spus Chalamet, reflectând la perioada în care viața privată a lui Hammer și filmul său au devenit sinonime. „M-a făcut să simt că acum chiar trebuie să fac asta, fiindcă totul se bazează, de fapt, pe o carte”, a explicat el (filmul „Bones and All” este ecranizarea cărții scrise de Camille DeAngelis – n.r.). Întrebat cum a procesat acuzațiile împotriva lui Hammer, Chalamet a declarat pentru GQ: „Nu știu. Astfel de lucruri sfârșesc prin a fi accesate extrem de intens. Cred că «dezorientare» este un cuvânt potrivit”.

Acestea sunt toate declarațiile lui Timothée Chalamet despre Armie Hammer – ceva mai mult, oricum, decât a avut de declarat actorul pentru revista Time în lunile imediat următoare acuzațiilor de viol aduse lui Hammer. „Este o întrebare demnă de o conversație mai amplă și nu vreau să vă dau un răspuns parțial”, a spus Chalamet în acel moment, refuzând să comenteze. Hammer a negat însă, mult timp, orice faptă criminală care i s-a atribuit.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton