Homepage  / Vedete străine

Ce voce frumoasă are Timothée Chalamet! Actorul cântă live în rolul lui Bob Dylan în filmul „A Complete Unknown”

Ce voce frumoasă are Timothée Chalamet! Actorul cântă live în rolul lui Bob Dylan în filmul „A Complete Unknown”
4

de Roxana Mirea,

Timothée Chalamet surprinde publicul cu o nouă abilitate artistică: cântatul live. În viitorul film biografic „A Complete Unknown”, în care actorul îl interpretează pe legendarul Bob Dylan, Chalamet nu doar că aduce la viață complexitatea personajului, dar își folosește vocea pentru a reda unele dintre cele mai emblematice melodii ale artistului. Filmul, regizat de James Mangold, promite să exploreze momente definitorii din cariera și viața lui Dylan, iar Chalamet, cu talentul său versatil, pare să fie potrivit pentru acest rol complex. 

Timothée Chalamet cântă live în „A Complete Unknown” 

Timothée Chalamet dă tot ce-i mai bun din el pentru a-l interpreta pe Bob Dylan. Într-un nou clip de prezentare pentru „A Complete Unknown”, viitoarea biografie muzicală a legendarului cântăreț și compozitor, starul confirmă că a interpretat melodii clasice precum „The Times They Are A-Changin’” și „Like a Rolling Stone” live pe platoul de filmare al filmului regizat de James Mangold, potrivit Entertainment Weekly.

A fost important pentru mine să le cânt și să le cânt pe platou, pentru că era în spiritul filmului să le cânt live”, a declarat în noul clip Chalamet, care a învățat să cânte melodiile la chitară și muzicuță, dar și din voce. 

Viața lungă și cariera muzicală prolifică a lui Dylan au mai fost abordate în filme, cum ar fi filmul biografic „I’m Not There”. Regizat de Todd Haynes, filmul este unic în structura sa, alegând să portretizeze diferitele „fațete” ale personalității și creației lui Dylan prin intermediul a șase personaje distincte, fiecare reprezentând o etapă din viața artistului sau un aspect diferit al imaginii sale publice. Pe listă se află și documentarul de patru ore „No Direction Home” al lui Martin Scorsese. În schimb, „A Complete Unknown” pare să se concentreze în mod special asupra trecerii controversate a lui Dylan de la instrumentele acustice la cele electrice, sfidând scena folk din anii ’60 care l-a făcut popular. 

Timothée Chalamet cântă live în „A Complete Unknown”  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Bob nu s-a lăsat îngrădit, ceea ce pentru mine, ca tânăr artist, este cel mai inspirat”, a spus Chalamet. „Acești mulți artiști din cultura pop americană care au avut curajul să întoarcă spatele la ceea ce se aștepta de la ei… asta a început cu Bob.” 

Timothée Chalamet nu este singurul star de cinema care joacă rolul unui muzician iconic al anilor ’60 în „A Complete Unknown”. În film mai joacă Edward Norton în rolul cântărețului de folk Pete Seeger și Boyd Holbrook (care a colaborat anterior cu Mangold la filmul „Indiana Jones and the Dial of Destiny” de anul trecut) în rolul legendarului Johnny Cash. În plus, Elle Fanning o interpretează pe iubita de atunci a lui Dylan, Sylvie Russo, în timp ce Monica Barbaro o portretizează pe colega lui Dylan, vedeta folk Joan Baez. 

„A Complete Unknown” va ajunge în cinematografe în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie.  

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton