; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Loreen

Loreen vine să cânte la „X Factor”

18 November 2012

Dan Bittman este singurul jurat-mentor X Factor care are încă toţi concurenţii în competiţie. Printre aceştia şi Raduly Botond, un tânăr pe cât de timid în viaţa de zi cu zi, pe atât de puternic pe scenă. Sub statura minionă, se ascunde un star rock, iar în spatele vocii puternice, un timid incurabil. Atât de timid încât actuala iubită, pe care o ştie de la grădiniţă, i-a turnat aracet în păr pentru că nu a lăsat-o să îl sărute.

Raduly Botond a cucerit juriul şi publicul X Factor încă de la audiţii, când a surprins pe toată lumea cântand dumnezeieşte, deopotriva AC/DC şi Pucini. A trecut cu brio de bootcamp-ul în care a fost eliminat la ediţia trecuta X Factor şi, mai apoi, de vizita acasă la Dan Bittman, astfel că telespectatorii l-au putut urmări duminica trecută în prima gala live X Factor, interpretând minunat piesa lui Adam Lambert, Whataya want from me?.

Puţini ştiu însă despre Raduly că, în ciuda impresiei pe care o lasă atunci când este pe scenă, este un tip extrem de timid. Mai ales în ceea ce le priveşte pe fete. Îşi cunoaşte actuala iubită de la grădiniţă, perioadă în care era la fel de reţinut, lucru care a cam nemulţumit-o pe fata îndrăgostită'. Pentru că nu i-a peris să îl sărute, fetiţa de atunci s-a supărat atât de tare, încât de ciudă, i-a lipit aracet în păr.

Telespectatorii îl vor putea vedea în continuare pe Raduly evoluând la X Factor şi duminică, de la 20.30, într-o nouă gală live, a cărei invitată specială este câştigătoarea Eurovision 2012, Loreen.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare