Homepage  / Vedete străine

Monica Belluci și Tim Burton au făcut furori la Festivalul de Film de la Veneția. Cum s-au fotografiat pe covorul roșu

Monica Belluci și Tim Burton au făcut furori la Festivalul de Film de la Veneția. Cum s-au fotografiat pe covorul roșu
10

de Cristina Țapu,

Monica Belluci și Tim Burton au furat toate privirile la cea de-a 81-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Cei doi îndrăgostiți au purtat ținute elegante, iar fericirea li s-a putut citi pe chip.

Monica Belluci și Tim Burton au făcut furori la Festivalul Internațional de Film din Veneția

În vârstă de 59 de ani, Monica Bellucci a strălucit într-un costum alb sofisticat, format din pantaloni evazați și un sacou, completat de o geantă albă și o pereche de ochelari supradimensionați negri. Pe de altă parte, Tim Burton, în vârstă de 66 de ani, a optat pentru un costum negru, asortat cu o cămașă și o pălărie în aceeași nuanță.

Regizorul și-a completat apariția cu o pereche de ochelari de soare și pantofi sport negri. Cei doi și-au făcut apariția pe covorul roșu, ținându-se de mână și au pozat relaxați unul lângă celălalt. Oricine poate observa, cu ochiul liber, faptul că dragostea plutește în aer atunci când vorbim despre cuplul Belluci – Burton.

tim burton 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cu o zi înainte de eveniment, cei doi au fost surprinși de către fotoreporteri în timp ce se plimbau cu barca pe canalele venețiene și se sorbeau din priviri. Se pare că cei doi formează o echipă pe cinste atât la locul de muncă, cât și în viața personală.

Motivul prezenței lor la Veneția este legat de premiera noului film regizat de Tim Burton, „Beetlejuice 2”, în care Monica Bellucci apare alături de Jenna Ortega, Michael Keaton și Winona Ryder. Acest film, o continuare a clasicului cult „Beetlejuice” din 1988, promite să ofere aceeași combinație inconfundabilă de umor negru și fantezie gotică, specifică stilului excentric al celebrului regizor Tim Burton.

Monica Belluci și Tim Burton s-au afișat pentru prima dată împreună anul trecut

În toamna anului trecut, cuplul și-a făcut apariția pentru prima dată pe covorul roșu, iar din acel moment au urmat mai multe escapade romantice și gesturi de afecțiune făcute în public.

Monica Belluci are doar cuvinte de laudă la adresa bărbatului iubit. Actrița joacă în „Beetlejuice 2”, film produs și regizat de către Tim Burton. Într-un interviu recent, ea sublinia că este entuziasmată să lucreze alături de bărbatul care a cucerit-o și menționa că Tim este foarte creativ, având idei complet ieșite din comun.

În filmul „Beetlejuice 2”, Jenna interpretează rolul lui Astrid, fiica Lydiei Deetz, interpretată de Winona Ryder, care își reia rolul emblematic din filmul original din 1988. Alături de Ortega și Ryder, în distribuție se află și Michael Keaton, care revine în rolul principal al exorcistului Beetlejuice, dar și apreciata actriță italiană Monica Belluci (iubita regizorului Tim Burton). Filmul va putea fi văzut, începând cu data de 6 septembrie, în cinematografele din România.

Cum a început povestea de dragoste dintre Monica Belluci și Tim Burton

Monica Bellucci (59 de ani) și Tim Burton (66 de ani) s-au cunoscut în urmă cu 16 ani. La un eveniment din Franța, ce a avut loc în octombrie 2022, Bellucci a fost cea care i-a înmânat lui Burton (64 de ani) premiul Lumiere pentru întreaga activitate. Încă de atunci între cei doi s-ar fi instalat fiorii iubirii. Publicația Paris Match scria în februarie 2023: „Monica și Tim s-au cunoscut pe fugă, pe scările Festivalului de Film de la Cannes, în 2006, dar 16 ani mai târziu, în culisele unui alt festival, s-au apropiat”.

Înainte de a forma un cuplu alături de Tim Burton, Monica Belluci a fost căsătorită cu Vincent Cassel între ani 1999 și 2013 și cu Claudio Carlos între anii 1990 și 1994. Tim Burton a fost căsătorit cu Lena Gieseke între anii 1987 și 1991 și a avut o relație de lungă durată cu celebra actriță Helena Bonham Carter între anii 2001 și 2014.

Sursă foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton