Homepage  / Vedete străine

Tim Burton, apariție rară alături de cei doi copii ai săi pe covorul roșu. Billy Ray și Nell au o mamă la fel de celebră

Tim Burton, apariție rară alături de cei doi copii ai săi pe covorul roșu. Billy Ray și Nell au o mamă la fel de celebră
15

de Cristina Țapu,

Tim Burton, în vârstă de 66 de ani, apariție rară alături de cei doi copii pe care îi are din fosta sa relație cu actrița Helena Bonham Carter. Regizorul a participat la un eveniment organizat în cinstea sa la Londra.

Tim Burton, apariție rară pe covorul roșu alături de cei doi copii ai săi

Tim Burton a bifat o apariție rară pe covorul roșu alături de copiii săi, Billy Ray și Nell, la deschiderea expoziției „The World of Tim Burton” la The Design Museum din Londra. Fiul său, Billy Ray, în vârstă de 21 de ani, a atras atenția cu un look elegant, purtând o cămașă cu guler roșu, în timp ce Nell, la 16 ani, a optat pentru un stil gotic, asemănător celui al tatălui său, cu o jachetă de piele și un inel cu craniu. Cei doi tineri sunt copiii pe care Tim Burton îi are alături de fosta sa iubită, nimeni alta decât îndrăgita actriță Helena Bonham Carter.

‘The World of Tim Burton’ Opening Event, The Design Museum, London, UK – 23 Oct 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Tim Burton și Helena au format un cuplu din anul 2001 până în anul 2014, însă nu au fost căsătoriți vreodată. De fapt, cei doi au avut o relație cât se poate de neobișnuită și au locuit în case separate.

Ei doi au lucrat împreună la mai multe filme, inclusiv „Big Fish” (2003), „Charlie and the Chocolate Factory” (2005), „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street” (2007), „Alice in Wonderland” (2010) și „Frankenweenie” (2012). Helena a devenit o prezență constantă în filmele lui Burton, adesea interpretând personaje excentrice și memorabile. După despărțirea de Helena, Tim Burton și-a găsit liniștea și fericirea în brațele cunoscutei actrițe de origine italiană Monica Bellucci.

Tim Burton formează un cuplu alături de Monica Bellucci

Monica Bellucci (60 de ani) și Tim Burton (66 de ani) s-au cunoscut în urmă cu 16 ani. La un eveniment din Franța, ce a avut loc în octombrie 2022, Bellucci a fost cea care i-a înmânat lui Burton (64 de ani) premiul Lumiere pentru întreaga activitate. Încă de atunci între cei doi s-ar fi instalat fiorii iubirii. Publicația Paris Match scria în februarie 2023: „Monica și Tim s-au cunoscut pe fugă, pe scările Festivalului de Film de la Cannes, în 2006, dar 16 ani mai târziu, în culisele unui alt festival, s-au apropiat”.

tim burton 4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 15

Înainte de a forma un cuplu alături de Tim Burton, Monica Belluci a fost căsătorită cu Vincent Cassel între ani 1999 și 2013 și cu Claudio Carlos între anii 1990 și 1994. Tim Burton a fost căsătorit cu Lena Gieseke între anii 1987 și 1991 și a avut o relație de lungă durată cu celebra actriță Helena Bonham Carter între anii 2001 și 2014.

Expoziția „The World of Tim Burton” din Londra introduce fanii în mintea celebrului regizor

Expoziția „The World of Tim Burton” din Londra oferă o selecție impresionantă de aproximativ 600 de obiecte din cariera sa de cinci decenii. Printre piesele deosebite expuse se numără rochia devenită virală purtată de Jenna Ortega în serialul „Wednesday”, costumul Catwoman al lui Michelle Pfeiffer din „Batman Returns” (1992) și celebra ținută a lui Edward Scissorhands, purtată de Johnny Depp în filmul din 1990.

În ciuda faptului că viziunea sa e cunoscută de toată lumea și iubită de o parte a ei, Tim Burton nu a reușit să treacă granița în patria fericiților posesori de Oscar. Cu numai două pelicule a ajuns până la nivelul nominalizărilor.

Sursă foto: Profimedia – Hepta

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton