; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

132637496_136742231441917_168422158128766997_n

Tily Niculae, soțul și copiii, testați pozitiv cu coronavirus

05 January 2021

Actrița Tily Niculae, cunoscută pentru rolul din serialul „La Bloc', a anunțat pe pagina personală de Instagram că ea, soțul ei, Dragoş Popescu, și cei doi copii pe care îi au împreună, Radu și Sofia, au fost diagnosticați cu coronavirus.

Sărbătorile de iarnă au fost dificile pentru familia actriței. Rezultatul testelor a fost aflat chiar înainte de Crăciun, astfel întreaga familie a fost nevoită să stea în izolare. 

Tily a mărturisit că fiul ei, Radu, a făcut o reacție alergică în urma antibioticului și a fost nevoită să sune la ambulanță. 

„26 decembrie – ieri, am avut niște emoții foarte mari, Radu a făcut reacție alergică la antibiotic, am sunat la ambulanță. A venit după 40 de minute o ambulanță cu un asistent care nu avea competența de a-i face ceva lui Radu. Ne-a spus să mergem la spital, am refuzat și am așteptat să vină o ambulanță cu medic. Am așteptat, este ora 14:30 și de la ora 11, de pe 25 decembrie, nu a venit nimeni și nici nu ne-a sunat nimeni. Am fost foarte norocoși că am trecut cu bine.

 

Am atâta tristețe și atâta furie în același timp acumulată, încât nu sunt cuvinte ca să mă pot exprima. Pe 25 seara, Radu a făcut o erupție cutanată de la antibiotic și ne-am speriat foarte tare, fiindcă ne era frică să nu facă și pe zona respiratorie o alergie. (…) Nu vă pot spune cum am stat în stres și în teroare pentru ca cel mic să nu facă nimic complicat, să nu depindem de acea injecție cu cortizon', mai spune Tily Niculae în video.

După ce a făcut această mărturisire, Tily Niculae a postat un mesaj prin care le spune urmăritorilor săi că familia ei se simte bine acum și că au reușit să treacă cu bine peste această experiență. 

„Mulțumesc pentru empatia, respectul și iubirea pe care mi-ați arătat-o. Suntem bine. Mergem înainte. Cu poftă de viață, recunoștință și dorința de a ne bucura de momentele petrecute împreună. Mai mult eu fiindcă știu cât de repede vor trece zilele, anii, iar puiuții mei își vor lua zborul din brațele mele. Înapoi la lucrurile de zi cu zi', a scris Tily Niculae pe Instagram.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare