; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tily niculae

Tily Niculae a dezvăluit numele și sexul bebelușului pe care-l așteaptă

06 December 2019

După ce am aflat la începutul acestei săptămâni că actrița Tily Niculae așteaptă al doilea copil, iată că de Moș Nicolae aflăm numele special pe care aceasta l-a ales pentru bebeluș. 

Tily Niculae va avea un băiețel pe care-l va boteza cu numele Radu, care înseamnă bucurie, şi Teodor, care înseamnă darul lui Dumnezeu, iar nașterea va fi prin cezariană.

Actrița și soțul său mai au o fetiță care a fost foarte fericită să afle că va avea un frățior:

 „Foarte fericită a fost, a fost disperată. Atâta i-a zis Dragoş: Ai observat ceva în ultima vreme la burtica mamei tale? Şi n-a apucat să-i zică că s-a mărit, că s-a umflat, că în secunda trei ea a început să ţipe şi i-a sărit în braţe' – a  povestit Tily Niculae în cadrul emisiunii „Răi da buni', prezentată de Mihai Morar. 

Tily Niculae, în vârstă de 34 de ani, va deveni mămică a doua oară. Actrița a aflat că este însărcinată în timp ce se afla în vacanță în Turcia: 

„Am plecat în Turcia, într-o insulă pustie şi dintr-odată mi s-a făcut poftă de smochine, eu nu prea am treabă cu fructele, dar de nicio culoare. Şi m-am dus să-mi iau smochine şi nu mi-am luat şi eu una două, mi-am luat un kilogram. Şi când am văzut că le-am mâncat dintr-odată, era fix ca în filmele alea, eram: -băi, e ceva dubios', – a dezvăluit aceasta. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare