; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tily niculae

Tily Niculae a dezvăluit numele și sexul bebelușului pe care-l așteaptă

6 December 2019

După ce am aflat la începutul acestei săptămâni că actrița Tily Niculae așteaptă al doilea copil, iată că de Moș Nicolae aflăm numele special pe care aceasta l-a ales pentru bebeluș. 

Tily Niculae va avea un băiețel pe care-l va boteza cu numele Radu, care înseamnă bucurie, şi Teodor, care înseamnă darul lui Dumnezeu, iar nașterea va fi prin cezariană.

Actrița și soțul său mai au o fetiță care a fost foarte fericită să afle că va avea un frățior:

 „Foarte fericită a fost, a fost disperată. Atâta i-a zis Dragoş: Ai observat ceva în ultima vreme la burtica mamei tale? Şi n-a apucat să-i zică că s-a mărit, că s-a umflat, că în secunda trei ea a început să ţipe şi i-a sărit în braţe' – a  povestit Tily Niculae în cadrul emisiunii „Răi da buni', prezentată de Mihai Morar. 

Tily Niculae, în vârstă de 34 de ani, va deveni mămică a doua oară. Actrița a aflat că este însărcinată în timp ce se afla în vacanță în Turcia: 

„Am plecat în Turcia, într-o insulă pustie şi dintr-odată mi s-a făcut poftă de smochine, eu nu prea am treabă cu fructele, dar de nicio culoare. Şi m-am dus să-mi iau smochine şi nu mi-am luat şi eu una două, mi-am luat un kilogram. Şi când am văzut că le-am mâncat dintr-odată, era fix ca în filmele alea, eram: -băi, e ceva dubios', – a dezvăluit aceasta. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare