Homepage  / Vedete străine

Cum arată astăzi Tiffani Thiessen, Kelly din serialul „Salvați de clopoțel”. Are o fiică adolescentă care i-a moștenit frumusețea

Cum arată astăzi Tiffani Thiessen, Kelly din serialul „Salvați de clopoțel”. Are o fiică adolescentă care i-a moștenit frumusețea
11

de Cristina Țapu,

Tiffani Thiessen, actriță renumită din serialele anilor '90, a bifat o apariție recentă pe covorul roșu alături de fiica sa. La doar 13 ani, Harper o depășește deja pe celebra ei mamă în înălțime. Tiffani mai este mama unui băiețel în vârstă de 8 ani, Holt, pe care îl are cu soțul ei, Brady Smith. Iată detaliile!

Cum arată astăzi Tiffani Thiessen, Kelly din serialul Salvați de clopoțel

Tiffani Thiessen a participat recent la premiera „Hunger Games”. La vârsta de 49 de ani și cunoscută mai ales din seriale precum „Salvați de clopoțel~ și „Beverly Hills, 90210~, actrița a ales să-și însoțească fiica adolescentă la acest eveniment cu totul special.

Îmbracată într-o rochie multicoloră, Tiffani a avut grijă să o țină pe Harper aproape. Îmbrăcată într-o ținută albastră, cu o fustă mini, o geacă de piele și ghete, Harper, care a moștenit culoarea ochilor mamei sale, se evidențiază deja prin înălțimea sa impunătoare, depășindu-și mama deja.

kelly-si-fiicaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În urmă cu câteva luni, actrița vorbea despre faptul că cei doi copii ai săi nu au acces la rețelele de socializare. Din punctul său de vedere, este mult prea devreme pentru ca Harper și Holt să înceapă să folosească internetul în acest scop.

„Am o fiică adolescentă. Și mai multe fire albe de păr. Mă bucur că ei (copiii-n.r.) nu au cerut asta încă (acces la social media-n.r.). Harper nu are conturi pe rețelele sociale. Suntem foarte împotriva acestui lucru. Vom aștepta până va mai crește”, declara Tiffani Thiessen, conform Filmnow.ro.

Tiffani Thiessen a devenit faimoasă prin rolul din seria Saved by the Bell”

Tiffani Thiessen este o actriță americană născută pe 23 ianuarie 1974 în Long Beach, California. Ea a devenit cunoscută pentru rolurile sale în serialele TV populare din anii ’90. Tiffani Thiessen a început să-și facă cunoscut numele prin interpretarea personajului Kelly Kapowski în seria Saved by the Bell” difuzată între 1989 și 1993.

După această perioadă, a interpretat un alt rol notabil în serialul Beverly Hills, 90210,” unde a jucat rolul Valerie Malone între 1994 și 1998. Ea a continuat să aibă o carieră de succes în televiziune, apărând în diverse producții, inclusiv White Collar” și Dinner at Tiffani’s.”

Pe lângă cariera sa de actriță, Tiffani Thiessen s-a remarcat și în industria culinară, găzduind un show de gătit numit Dinner at Tiffani’s.” Este căsătorită cu actorul Brady Smith și au doi copii, Harper și Holt.

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton