Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose și Horia Brenciu, sarea și piperul de la Vocea României. „Cred c-am face echipă bună și în bucătărie, la degustat”. EXCLUSIV

Theo Rose și Horia Brenciu, sarea și piperul de la Vocea României. „Cred c-am face echipă bună și în bucătărie, la degustat”. EXCLUSIV
13

de Cătălina Matei,

De două sezoane încoace, Theo Rose și Horia Brenciu împart scaunul de la „Vocea României”, iar anul acesta au atras în echipa lor mai multe voci senzaționale. Și, pentru că se completează perfect în show-ul de la Pro TV, precum sarea și piperul, cei doi nu ar exclude și o apariție la „MasterChef”. În aceeași formulă!

Theo Rose (27 de ani) și Horia Brenciu (52 de ani) se pregătesc intens pentru etapa de live-uri de la „Vocea României” care va începe în decembrie. Până atunci însă, cei doi care formează echipa #horiaroz ne-au făcut câteva mărturisiri despre ce vom vedea în continuare în show-ul de la Pro TV, despre prietenia lor specială de dincolo de micul ecran, dar și despre ce alte surprize ne-au mai pregătit… Detalii, imediat!

Din ce am văzut până acum în audițiile acestui sezon ați atras niște voci puternice, senzaționale. V-ați schimbat strategia anul acesta?

Theo Rose: Nu avem strategii. Doar ne completăm foarte bine atunci când suntem de acord că avem în fața noastră o voce pe care ne-o dorim în echipă. Numai atât ne trebuie ca să o luăm razna complet și să mergem cât de departe (în limita bunului simț) se poate pentru a o convinge să ne aleagă.

Horia Brenciu: Da! Și mai multă dragoste, și mai multă atenție, și și mai multă muzică! Totul pentru concurenți, pentru cei care ne privesc și pentru „Vocea României”! Cu fiecare an, experiența noastră, #horiaroz, crește. Dacă te înțelegi bine cu partenerul de drum, totul merge bine.

Și cum ați pregătit etapa următoare de la „Vocea României”?

Theo Rose: Au fost zeci de ore petrecute cu aleșii noștri, în care am ascultat tot ce aveau de spus și de cântat. I-am potrivit astfel încât să fie complementari și să le facă plăcere competiția. Au învățat multe unii de la ceilalți și noi de la ei toți.

Horia Brenciu: Cu multe întâlniri la Academia de muzică… repetiții, mesaje și piese, piese și iar, piese… testul unui antrenor, dincolo de alte aspecte importante, este să aleagă piesele potrivite concurenților lui. Drept pentru care, câteva sute de piese s-au perindat prin urechile noastre. După audiții vor urma duetele. Ei bine, o să aveți ce auzi!

Între voi doi s-a închegat și o prietenie frumoasă. Cât de mult reușiți să vă vedeți dincolo de filmări?

Theo Rose: Nu reușim să ne vedem des în afara filmărilor, dar avem grijă să ne fim alături în momente importante. Știm că ne putem baza unul pe celălalt și sunt tare mândră că am un om ca Horia de partea mea.

Horia Brenciu: Hoho… Ne-am propus noi multe, dar timpul liber nu e neapărat prietenul nostru, în perioada asta. Totuși, ne-am întâlnit de multe ori la repetiții. E o bucurie când venim cu toții la Academia de Arte. Cântăm, bem cafea și apă plată, mâncăm pizza și discutăm despre lume și viață. Evident, auzim și piese noi…  E o atmosferă faină de care beneficiază, în special, concurenții noștri.

Dincolo de muzică, în ce domeniu ați face voi doi o super echipă?

Theo Rose: Îndrăznesc să spun că am face o echipă bună în multe domenii. Doar la capitolul „fasting“ nu-l prea pot ajuta pe Horia, în rest, fie că vorbim de domeniul sportiv ori de cel administrativ, ne-am descurca perfect, evident, dacă el ar fi șeful.

Horia Brenciu: M-am tot gândit să prezentăm o emisiune sau orice nebunie de genul ăsta… Teodora are un fel neaoș, natural, direct și sincer care m-a uimit de multe ori. Cred c-am face echipă bună și în bucătărie, la degustat, la „MasterChef”. Dar cum sunt la fasting, mai mereu, amân puțin genul ăsta de invitații…

Theo-Rose-si-Horia-Brenciu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Ce urmează pentru voi în această toamnă?

Theo Rose: Multe repetiții pentru live-urile de la „Vocea României”, dar și pentru spectacolele noastre, al lui de la Sala Palatului și al meu, „Pe Vechi”, cu care plec în turneu prin țară. Doamne ajută!

Horia Brenciu: Eu voi continua, după 13 ani de la prima distracție, concertele la Sala Palatului, pe 22, 23, 24 noiembrie. Evident că alături de mine va fi și Teodora.  Și Theo începe un proiect frumos, drag ei, cu muzică interbelică. „Pe Vechi” se numește. În ceea ce mă privește, pe 28 decembrie sunt din nou la Sala Palatului, cu musicalul „Mamma Mia”. Pe de altă parte, voi continua filmările la podcastul Lucruri Simple! Am avut niște întâlniri de legendă în toamna asta și ele vor continua și anul viitor! Una peste alta, abia aștept să ne vedem pe scenă, pe sticlă sau pe… internet! Să fie… Voce!

Foto: Pro TV; Instagram

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton