Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose și Anghel Damian, escapadă romantică în Paris fără fiul lor, Sasha: „Asta mai numesc eu viață!”. Imagini din vacanță

Theo Rose și Anghel Damian, escapadă romantică în Paris fără fiul lor, Sasha: „Asta mai numesc eu viață!”. Imagini din vacanță
16

de Cristina Țapu,

Theo Rose și Anghel Damian, escapadă romantică în Paris. Artista și-a lăsat fiul acasă, pe Sasha, și a pornit spre capitala Franței. Solista s-a bucurat de un concert susținut de către celebra Taylor Swift în Paris și a distribuit mai multe imagini pe pagina personală de Instagram.

Theo Rose și Anghel Damian, escapadă romantică la Paris

Theo Rose a vorbit fanilor despre experiența pe care a trăit-o și le-a promis că va reveni cu mai multe detalii despre escapada pe care a făcut-o alături de partenerul său de viață. Cei doi au participat la un concert al artistei Taylor Swift și, așa cum era de așteptat, nu au fost însoțiți de Sasha, mult prea mic pentru a face o astfel de deplasare.

theo-rose-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Asta mai numesc și eu viață. Am fugit la Paris două zile. Am văzut The Eras Tour aseară, dar despre asta vă povestesc într-o postare separat. Sunt pentru prima dată aici. Văd locuri pe care le-am întâlnit în cărți și Anghel și-a dat silință să am niște poze de arătat”, le-a spus Theo Rose fanilor.

Artista s-a fotografiat într-o ținută care i s-a potrivit de minune. Theo Rose a optat pentru o fustă midi cu imprimeu camuflaj, un top scurt ce lasă abdomenul la vedere și pantofi sport albi. A completat acest look parizian cu o pereche de ochelari de soare și o bentiță elegantă.

theo-rose-clanul-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 16

Theo Rose nu poartă inelul de logodnă de la Anghel Damian

Anghel Damian și Theo Rose s-au logodit, în mare secret, anul trecut în preajma zilei de naștere a artistei. Anghel a cerut-o în căsătorie pe Theo și i-a oferit un inel lat, iar pe partea interioară a acestuia a fost scris un scurt poem de dragoste, în limba franceză. Theo a fost emoționată până la lacrimi de modul în care a decurs cererea, însă a decis să nu poarte inelul de logodnă.

Nu pentru că nu visează să îmbrace rochia de mireasă și să devină soția lui Anghel în mod oficial, ci pentru că bijuteria este foarte lată și o incomodează, după cum ea însăși a declarat în cadrul podcatului moderat de către Bursucu.

„În familia lui Anghel toată lumea e vorbitoare de franceză. Anghel a făcut școala în franceză. Mama lui trăiește la Paris mare parte din timp. Vine odată la două săptămâni în țară să-și vadă copiii și pe Sasha. Și tatăl lui e vorbitor de limba franceză. Mama lui îmi și aduce cărți în franceză”, a povestit Theo Rose. Din nefericire, artista nu știe această limbă, însă este determinată să facă cursuri intensive pentru a o învăța.

Sursă foto: Instagram Theo Rose

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton