Homepage  / Vedete româneşti

Anghel Damian și Theo Rose, escapadă romantică fără fiul lor. Ce destinație de vis au ales

Anghel Damian și Theo Rose, escapadă romantică fără fiul lor. Ce destinație de vis au ales
14

de Cristina Țapu,

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o poveste de iubire discretă, departe de ochii curioșilor. Nu sunt numeroase ocaziile când oferă declarații despre viața de familie și rareori se afișează împreună la evenimentele mondene. Deși au un program încărcat, cei doi găsesc întotdeauna timpul necesar pentru a petrece momente de neuitat împreună.

Theo Rose și Anghel Damian, escapadă romantică în Danemarca

Theo Rose și Anghel Damian au plecat într-o vacanță romantică, iar destinația aleasă a fost Danemarca. Artista a dezvăluit pe pagina personală de Instagram că ea și Anghel Damian au mers la un concert susținut de celebra Pink în acestă țară nordică. Artista a distribuit mai multe imagini din timpul concertului pe pagina personală de Instagram și s-a declarat impresionată de spectacolul formidabil pe care l-a realizat Pink.

theo-rose-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Nu este prima dată când cei doi îndrăgostiți participă împreună la un concert. În urmă cu ceva timp, Theo Rose și Anghel Damian au fost la un concert al lui Jessie J, iar atunci Theo Rose a povestit că a izbucnit în lacrimi când cântăreața internațională a interpretat piesa „Sunflower”, compusă special pentru copilul său.

Artista a dezvăluit că ea și Anghel Damian își doresc trei copii și își imaginează o familie într-o formulă de cinci membri. Cât despre nuntă, cei doi nu au dezvăluit o dată exactă, însă nu au negat faptul că-și doresc o ceremonie restrânsă, alături de familie și de prieteni, nu un eveniment fastuos.

„Eu îmi doresc, pentru început, o chestie extrem de restrânsă. Nu vreau să fie o petrecere cu 500 de invitați. Poate pe viitor mi-aș dori să fie și asta, dar înainte trebuie sa fie un moment de intimitate, după care, cumva, poți să împărtășești și bucuria cu lumea. Dar sunt două lucruri distincte, nu pot fi făcute în același timp. Organizarea unui eveniment presupune o cu totul altă stare emoțională față de un moment în care îți declari iubirea față de cineva și te legi pe viață”, a declarat Anghel Damian, în cadrul podcastului moderat de către Mihai Morar.

Theo Rose a vorbit despre motivul pentru care nu și-a dorit să devină mamă înainte de a-l cunoaște pe Anghel Damian

Înainte de a-l întâlni pe Anghel Damian și de a se îndrăgosti nebunește de el, Theo Rose a format un cuplu alături de Alex Leonte pentru o perioadă de cinci ani. Artista a fost întrebată de ce nu a ales să devină mamă în timpul relației cu Alex, iar răspunsul pe care l-a oferit a fost unul cât se poate de sincer și complex.

„O femeie știe din prima. Eu cred că dacă o femeie spune că nu-și dorește un copil cât timp are o relație, nu își dorește cu el. Am întâlnit multe astfel de situații în care erau în relații lungi și spuneau că nu vor copii, că își trăiesc tinerețea, iar după ce s-au despărțit, a apărut imediat un copil.

Cred că am și simțit asta. Nu mă gândeam la asta, poate declarativ. Până la final cred că a devenit așa. Alex este un băiat foarte frumos și așa când discutam noi de cum ar arăta copilul ni se părea tare, dar nu, nu am simțit. Nici eu pentru el nu am fost ce avea nevoie, nici el pentru mine. O lungă perioadă am fost, au fost 5 ani, în care a fost fix ce aveam nevoie. Nici nu s-a întâmplat. Dacă se întâmpla, eu nu făceam avort. Nici nu ieșeam din relația aia din proprie inițiativă”, a declarat Theo Rose, în podcatul moderat de către Bursucu, fostul coleg al Teodorei Trandafir.

Sursă foto: Instagram Theo Rose

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton