Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose și Anghel Damian, dezvăluiri despre viața de cuplu. Ce gest făcea regizorul la începutul relației: „Cât de fascinat este de ce trăim”

Theo Rose și Anghel Damian, dezvăluiri despre viața de cuplu. Ce gest făcea regizorul la începutul relației: „Cât de fascinat este de ce trăim”
14

de Cristina Țapu,

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ doi ani, însă au evitat să apară împreună la podcasturi. Recent, cuplul a făcut o excepție și a acceptat invitația lui Mihai Morar la podcastul pe care acesta îl moderează. Cei doi și-au deshis sufletul și au vorbit despre povestea lor de dragoste. În plus, au făcut dezvăluiri și despre nuntă.

Theo Rose ține un jurnal special pentru fiul său, Sasha

Theo Rose și Anghel Damian au fost invitații lui Mihai Morar. Cei doi au vorbit despre debutul poveștii lor de dragoste, despre familia pe care o formează și despre planurile de viitor. Theo Rose a făcut confesiuni duioase și despre fiul său, Sasha și a dezvăluit că ține un jurnal în care îi transmite gândurile pe care le are copilului său.

theo-rose-1-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Eu scriu într-un jurnal pentru Sasha și acolo și transcriu conversațiile noastre, pentru că probabil că se vor pierde toate astea. Sunt niște lucruri extraordinare, nu-mi vine să cred când le recitesc și am nevoie să le recitesc, pentru că mă reîndrăgostesc și mai mult. A fost minunat și s-au spus niște lucruri pe care eu nu mă vedeam spunându-le vreodată, nu mi se părea că sunt genul”, a povestit Theo Rose, vizibil emoționată.

Anghel Damian este un bărbat romantic

De altfel, Theo și Anghel Damian au rememorat începutul relației lor, iar artista a declarat că regizorul este un romantic incurabil, mul timp scriindu-i mesaje de dragoste pe șervețele, înainte de a pleca la filmări.

theo-rose-10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 14

„El mi-a scris mult timp în șervețele, pentru că nu găsea foi în casă și atunci scria pe șervețele mesaje înainte să plece la filmări. Lăsa acolo câte un mesaj de dragoste, dar la noi nu a fost nevoie să vorbim înainte. Am știut, pur și simplu, am interacționat de parcă în sfârșit se întâmplă.

Scria cât de mult mă iubește și cât de fascinat e de ce trăim. Doar lucruri frumoase, le-am păstrat, toate șervețelele sunt păstrate”, a povestit Theo Rose.

Ce fel de nuntă își doresc Theo Rose și Anghel Damian

Artista a dezvăluit că ea și Anghel Damian își doresc trei copii și își imaginează o familie într-o formulă de cinci membri. Cât despre nuntă, cei doi nu au dezvăluit o dată exactă, însă nu au negat faptul că-și doresc o ceremonie restrânsă, alături de familie și de prieteni, nu un eveniment fastuos.

„Eu îmi doresc, pentru început, o chestie extrem de restrânsă. Nu vreau să fie o petrecere cu 500 de invitați. Poate pe viitor mi-aș dori să fie și asta, dar înainte trebuie sa fie un moment de intimitate, după care, cumva, poți să împărtășești și bucuria cu lumea. Dar sunt două lucruri distincte, nu pot fi făcute în același timp. Organizarea unui eveniment presupune o cu totul altă stare emoțională față de un moment în care îți declari iubirea față de cineva și te legi pe viață”, a declarat Anghel Damian.

Sursă foto: Captură video – Instagram Theo Rose

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton