Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, schimbare de look. Fanii s-au întrecut în complimente când au văzut-o: „Ce frumusețe de femeie!

Theo Rose, schimbare de look. Fanii s-au întrecut în complimente când au văzut-o: „Ce frumusețe de femeie!
17

de Cristina Țapu,

Theo Rose, în vârstă de 27 de ani, a trecut printr-o nouă schimbare de look, spre suprinderea fanilor. Artista a apelat la serviciile și talentul unui hairstylist, iar rezultatul final a fost unul spectaculos!

Theo Rose, schimbare radicală de look

Theo Rose este foarte activă pe pagina personală de Instagram și obișnuiește să vorbească fanilor despre cele mai importante evenimente care au loc în viața sa. De această dată, artista le-a dezvăluit fanilor schimbarea de look prin care a trecut și rezultatul final, declarându-se foarte mulțumită de modul în care arată acum.

„Am îndrăznit să cer breton după o viață de așteptare. M-am îndrăgostit de freza asta! Laura Elena (n.r. hairstilyst-ul care a tuns-o) încerca să mă pregătească pentru o perioadă de adaptare. Ce să mai zic? Nu există! Îmi place de leșin!”, a mărturisit Theo Rose.

Theo Rose 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Fanii au fost fermecați de noul look al artistei și, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, s-au grăbit să o complimenteze. „Vai de mine ce frumusețe de femeie”, „Ai cam rupt cu freza asta! Top!”, „WOW… de când visam să îmi fac și nu aveam curaj… îți stă superb!”, „Ești o femeie superbă și cu breton, și fără!”, „Ești foarte frumoasă și te prinde de minune!”, au fost o parte dintre comentariile fanilor.

Motivul de la care pornesc conflictele în relația dintre Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ doi ani, iar relația lor a devenit cu atât mai specială după nașterea lui Sasha. Băiețelul are astăzi puțin peste un an și face primii pași. 

Theo Rose și Anghel Damian sunt părinții lui Sasha, un băiețel plin de energie și dornic să exploreze lumea care îl înconjoară, deși încă nu a învățat să meargă. Artista a subliniat că au loc mici conflicte între ea și Anghel Damian din cauza modului diferit în care de raportează la creșterea lui Sasha. În timp ce Theo Rose nu este o mamă excesiv de grijulie, Anghel Damian își face griji de la cele mai mici incidente.

theo-rose-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 17

Înainte de a-l întâlni pe Anghel Damian și de a se îndrăgosti nebunește de el, Theo Rose a format un cuplu alături de Alex Leonte pentru o perioadă de cinci ani. Artista a fost întrebată de ce nu a ales să devină mamă în timpul relației cu Alex, iar răspunsul pe care l-a oferit a fost unul cât se poate de sincer și complex.

„O femeie știe din prima. Eu cred că dacă o femeie spune că nu-și dorește un copil cât timp are o relație, nu își dorește cu el. Am întâlnit multe astfel de situații în care erau în relații lungi și spuneau că nu vor copii, că își trăiesc tinerețea, iar după ce s-au despărțit, a apărut imediat un copil„, a declarat vedeta, în cadrul podcastului moderat de Bursucu, fostul coleg al Teodorei Trandafir.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton