Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose reacționează la comentariile fanilor care au criticat-o în urma relației cu Anghel Damian. Ce a declarat artista

Theo Rose reacționează la comentariile fanilor care au criticat-o în urma relației cu Anghel Damian. Ce a declarat artista
7

de Cătălina Matei,

De când a apărut în presa mondenă vestea noii relații dintre Theo Rose și Anghel Damian, cântăreața a primit tot felul de comentarii pe conturile sale de socializare. Pe lângă feilcitări, au existat și mesaje negative din partea celor care condamnă despărțirea ei de nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte. Între timp, noua antrenoare de la „Vocea României” a reacționat  pe InstaStory.

Theo Rose s-a despărțit de iubitul ei, Alex Leonte, și a fost surprinsă în brațele actorului și regizorului serialului „Clanul” de la Pro TV, Anghel Damian. Fotografiile cu noul cuplu surprins într-un moment de tandrețe au fost publicate de cei de la cancan.ro.

După ce a observat că unii dintre fanii ei au felicitat-o că iubește din nou, în timp ce alții au criticat-o, Theo Rose a reacționat și a postat ieri mai multe clipuri pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

Artista a avut o nouă reacție ieri vizavi de relația ei cu Anghel Damian, după despărțirea de Alex Leonte. Theo Rose a observat că unii dintre fanii ei au felicitat-o că iubește din nou, în timp ce alții au criticat-o.

 „Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă! Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că știe el mai bine de ce și că așa va fi mai bine. Ne va arăta timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări, nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus și n-am mâncar rahat. Ce să zic!”, a spus artista.

 „Ca să termin într-o notă pozitivă, v-am zis așa ca să mai știți ce gândesc, că toată lumea zice acum ce gândește, e belea mare ce se întâmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărțit lumea. La final, toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia e. Nu a murit nimeni din așa ceva, vă zic, o să fie bine!”, a încheiat Theo Rose.

Theo Rose joacă în serialul „Clanul” și reprezintă debutul ei în actorie. Recent, la lansarea oficială a serialului, regizorul și actualul iubit al cântăreței a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Cunoscută sub numele de scenă Theo Rose, actrița Diaconu Maria Teodora este „un talent cel puțin echivalent cu cel din muzică, aș băga mâna în foc că este peste cel din muzică”, spunea Anghel. Ea este Vera Maximilian, fata lui Bebe, avocata grupării de crimă organizată, și ea într-un rol principal.

Theo Rose a filmat un videoclip cu Smiley

De asemenea, în seria de clipuri video-uri postate ieri de Theo Rose la secțiunea InstaStory sunt și imagini de la filmările unui nou videoclip alături de partenerul său de scaun de la „Vocea României”.  Smiley și Theo Rose au parte d eun decor special: cei doi au filmat pe aripa unui avion.

Captur-THeo-Rose-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Dincolo de faptul că împart aceaași zodie, Leu, Smiley și Theo Rose au mult mai multe lucuri în comun, iar pasiunea pentru muzică este doar unul dintre ele. Au mai lucrat împreună într-un show TV, la „SuperStar”, iar acum cei doi împart același scaun, special adaptat pentru ei, la „Vocea României”.

„Evident că pasiunea pentru muzică este lucrul în comun pe care-l avem și care ne ajută cel mai tare, nicidecum zodia. Deși și zodia este un factor important pentru că suntem amândoi pasionali, luptători pentru ceea ce ne dorim și foarte generoși”, ne declara Theo Rose cu ceva timp în urmă.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton