Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, pusă să aleagă între „Clanul” și „Vocea României”. „M-am simțit vinovată”

Theo Rose, pusă să aleagă între „Clanul” și „Vocea României”. „M-am simțit vinovată”
13

de Roxana Mirea,

Theo Rose are o carieră înfloritoare și este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Ea spune că mereu a visat să ajungă în punctul ăsta în care să aibă succes, dar nu credea că va face mai multe lucruri în paralel. În acest context, Theo Rose a dezvăluit că a fost pusă de către producători să aleagă între „Clanul” și „Vocea României”, de la Pro TV.  

Theo Rose, pusă să aleagă între „Clanul” și „Vocea României” 

Theo Rose și Anghel Damian au fost invitați în podcastul lui Mihai Morar, „Fain & Simplu”, unde au vorbit despre relația lor, dar și despre carieră. Artista a spus că mereu a visat că o să ajungă în punctul acesta. Își dorea să fie pe scenă, să apară la televizor sau să fie actriță. Totuși, Theo spune că nu s-a gândit niciodată că va ajunge să le facă pe toate în același timp. În acest context, artista a dezvăluit că a fost pusă de producătorii de la Pro TV să aleagă între serialul „Clanul” și „Vocea României”. Ulterior, aceștia i-au spus că trebuie să le facă pe amândouă.  

Mi se părea foarte posibil ca eu să fiu în stare să le fac. Nu știam cât de posibil este să le poți face în paralel, cum le fac acum. Asta nu știam că o să fac. Mi s-ar fă părut OK oricare dintre ele dacă nu s-ar fi putut toate. La un moment dat, am avut de ales, dar nu au avut ei de ales. Mi s-a dat de ales între serial și Vocea României și nu au mai ales ei. „Trebuie să le faci pe amândouă.” Eu am ales serialul, apoi au venit și au zis: „Stai, că ne-am răzgânditi”. Eu m-am bucurat de tot ce a venit. Copleșitor a fost din punct de vedere fizic pentru că e greu să reziști tuturor lucrurilor de genul ăsta, mai ales că există un consum destul de mare”, a spus Theo Rose, în podcastul lui Mihai Morar.  

Vera – sezonul 3 din Clanul (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Theo Rose s-a simțit vinovată că joacă în Clanul 

Theo Rose a interpretat-o pe Vera în serialul „Clanul”, de la Pro TV. Artista a dezvăluit că a suferit la început de „sindromul impostorului”, conștientă fiind că sunt foarte mulți tineri talentați care și-ar fi dorit să fie în locul ei. Colegii ei au ajutat-o să traverseze această prioadă. 

Da, la început asta a fost. M-am simțit vinovată că sunt acolo. Am fost tot timpul conștientă de faptul că sunt atâția tineri care își doresc să fie aici, care își doresc să facă asta și că probabil la mine o fi contat și fața și background-ul. Sigur au contat toate lucrurile astea, dar m-au ajutat foarte tare ei. M-a ajutat echipa. (…) Eu nu fusesem în lumea asta deloc. Eu îi știam pe ei, dar nu luasem contact niciodată, nu știam cum să mă raportez. Atitudinea mea a fost una umilă și era și drept să fie așa, dar ei m-au ridicat”, a mai declarat Theo Rose.  

Sursa Foto: pro TV, Instagram, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton