Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, primele imagini cu fiul ei. Ce a dezvăluit despre naștere, dar și despre Anghel Damian

Theo Rose, primele imagini cu fiul ei. Ce a dezvăluit despre naștere, dar și despre Anghel Damian
6

de Roxana Mirea,

Theo Rose a publicat primele imagini cu fiul ei. Artista a devenit mamă pentru prima dată, ieri, 14 iunie, iar alături de ea a fost neîncetat iubitul ei, Anghel Damian. Theo Rose a împărtășit cu fanii ei și câteva detalii despre naștere.

Theo Rose, primele imagini cu fiul ei

Theo Rose a publicat primele imagini cu fiul ei. Artista a născut ieri, 14 iunie, iar ea și Anghel Damian trăiesc clipe magice și sunt în culmea fericirii să îl strângă pe Sasha în brațe. Aceasta a publicat două imagini cu bebelușul. În prima imagine, apare ea, în timp ce îl ține pe cel mic la piept, iar în a doua imagine, este Anghel Damian, care se uită fascinat la micuț. În dreptul fotografiilor, Theo Rose a împărtășit și câteva detalii despre naștere.

Theo Rose, primele imagini cu fiul ei. Ce a dezvăluit despre naștere, dar și despre Anghel DamianIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Mulțumesc tuturor pentru gânduri și mesaje! Să vă bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat și pe noi, să vedem câți oameni ne sunt alături! Pe scurt, deși va urma și mai pe larg când ne liniștim și adaptăm mai bine, a fost o naștere ok, deloc mai cu moț decât alte nașteri. A fost o naștere prin cezariană în cele din urma, deși am fost mai îngrozită de operație decât de nașterea naturala. Am avut încredere în dna. Dr Coravu care mi-a inspirat siguranță și liniște pe tot parcursul sarcinii și a avut dreptate. A fost o operație pe care am parcurs-o liniștit, fară panică sau frică și le mulțumesc tuturor doamnelor asistente și doamnelor dr. care au luat parte la nașterea noastră.

Până și refacerea se întâmplă frumos, cu foarte putină durere momentan. Sasha a reușit din prima să mănânce de la sân, a știut ce are de făcut. E frumușel tare, zdravăn, 3 800g și 54 cm. Dumnezeu știe cum a stat bietul copil în garsoniera confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar îi mulțumim că ne-a ascultat rugăciunile și e sănătos. În sfârșit, am înțeles și noi cum se simte bucuria asta de părinți. Vă mulțumesc pentru tot ce ați împărtășit cu mine în timpul sarcinii. M-ați ajutat să înțeleg că ce trăiesc și gândesc e cât se poate de normal.

Despre Anghel, vreau să spun doar că e o mare binecuvântare în viață mea, iar Sasha e foarte norocos că s-a născut din așa un om minunat. Dumnezeu să-l tină sănătos! Și pe noi toți”, a scris Theo Rose, pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton