Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, o nouă imagine adorabilă cu Sasha. Cum se distrează micuțul în vizită la bunici

Theo Rose, o nouă imagine adorabilă cu Sasha. Cum se distrează micuțul în vizită la bunici
14

de Cristina Țapu,

Theo Rose, în vârstă de 26 de ani, traversează o perioadă foarte bună. Cariera sa a luat avânt, este implicată în numeroase proiecte, iar viața de familie îi aduce liniștea de care are nevoie. Recent, artista a distribuit un nou instantaneu care i-a înduioșat pe fani.

Theo Rose, imagine adorabila cu Sasha și bunica băiețelului

Theo Rose a devenit mamă anul trecut, iar micuțul Sasha va împlini un an în luna iunie. Artista are un program foarte încărcat, însă întotdeauna găsește timpul necesar pentru a petrece clipe de calitate alături de oamenii pe care-i iubește cel mai mult.

theo-rose-copilIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Recent, artista a distribuit o imagine în care Sasha se află în brațele bunicii sale materne. Imaginea adorabilă a fost distribuită în secțiunea de InstaStory de pe Instagram, așadar fanii au putut vedea un nou instantaneu din viața de familie a vedetei. Așa cum procedează cu fiecare poză, nici de această dată artista nu a arătat chipul bebelușului său.

Întrebată care este motivul pentru care a ales să nu distribuie imagini în care fața copilului să se poată vedea, artista a oferit un răspuns cât se poate de clar.

„Odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru și postat în aceleași condiții și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan, pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a mărturisit Theo Rose, pe pagina contului personal de Instagram.

Theo Rose și Anghel Damian s-au logodit anul trecut

Theo Rose și Anghel Damian au participat recent la primul podcast împreună în calitate de cuplu. În fața lui Mihai Morar, îndrăgostiții și-au deschis sufletele și au vorbit despre viața de familie, despre cum a avut loc cererea în căsătorie, dar și despre planurile lor de viitor. Cei doi își doresc o nuntă restrânsă, departe de ochii curioșilor și o familie numeroasă, cu trei copii.

Theo Rose (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 14

Theo Rose a povestit că Anghel Damian a cerut-o în căsătorie anul trecut, în preajma zilei sale de naștere cu in inel superb în interiorul căruia erau scrise în franceză versurile unui poem de dragoste. Deși Theo Rose nu cunoaște franceza, ea este determinată să învețe această limbă și intenționează să ceară ajutorul unui profesor.

„Eu din luna aprilie mă apuc la meditații la limba franceză. Să fiu a naibii dacă în câteva luni de zile, să zic trei, știi ce-i fac Irinei Rimes la Vocea României? Că vorbește foarte bine Irina franceză”, povestea Theo Rose, la podcastul lui Bursucu.

Sursă foto: Instagram Theo Rose

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton