Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose nu se visează mireasă. „Nu cred că mai este ăsta scopul meu”

Theo Rose nu se visează mireasă. „Nu cred că mai este ăsta scopul meu”
8

de Roxana Mirea,

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea lor a venit pe lume un băiețel, Sasha. Recent, artista a mărturisit că nu se vede mireasă, ceea ce i-a luat prin surprindere pe fanii ei, care de-abia așteaptă să o vadă îmbrăcată în rochia albă.  

Theo Rose nu se visează mireasă 

Invitată în podcastul găzduit de Ilinca Vandici, Theo Rose a mărturisit că nu se visează mireasă. Artista își dorește să fie soția lui Anghel Damian, însă nu ține morțiș să îmbrace rochia albă, la care multe femei visează.  

„Mă văd nevastă. Mă văd soție. Mă văd soția lui Anghel, dar nu știu dacă mai visez eu la rochia aia albă. Am cântat la atâtea nunți și am văzut atâtea mirese stresate, că nu cred că mai este ăsta scopul meu. Cred că dacă se va întâmpla, vom face pasul ăsta, îl vom face tot într-o discreție și cumva într-un cerc restrâns. Înțeleg că ăsta e visul multora dintre fete și mi se pare foarte frumos să iau parte la chestia aia. Mă bucur. E minunat să fiu alături de prietenele mele la un astfel de eveniment. Să merg să cânt o oră pentru mirese, pentru evenimentul fericit din viața lor, e minunat, dar eu să fiu mireasă… nu știu. Nu cred. Mai degrabă, răspunsul e nu (n.r. nu se vede mireasă). Vreau să fiu sinceră. Îmi doresc să merg la biserică, să ne cununăm, să ne spunem da. Cred că e o chestie foarte frumoasă, dar tot ce ține de rochie, petrecere sau așa, cred că a ajuns să fie cam departe de ceea ce-mi doresc eu în momentul ăsta”, a povestit Theo Rose.  

Theo-Rose-si-Anghel-Daminan-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Theo Rose, despre relația fiului ei cu bunicii 

Pe de altă parte, Theo Rose a vorbit și despre fiul ei și despre cât de mult se bucură că Sasha are bunicii aproape. Jurata de la „Vocea României” spune că băiețelul ei va învăța lucruri interesante și diverse de la bunicii lui, ceea ce i se pare minunat.  

Sunt foarte bucuroasă că familia noastră este foarte diversă din punctul de vedere al personalităților care o compun. Faptul că din familia lui Anghel, copilul are niște bunici extraordinari, care fac parte din latura asta artistică. Tatăl lui e unul dintre cei mai mari regizori de la noi. Mama lui, de asemenea. Ea este regizor de animație. Cât de tare e ca bunica ta să facă desene de animație și tu să ai exemplul ăsta în familie? Pe de altă parte, îi are pe ai mei, care sunt acolo la țară, care sunt niște oameni simpli și foarte veseli, care cu siguranță vor face împreună cu el și cu noi activități din-astea, pe care orice copil ar trebui să le facă. Cred că este necesar ca copilul să cunoască care era viața înainte, viața de la țară, să ia contact cu animalele, să se joace jocuri adevărate. Sunt foarte bucuroasă că lucrurile astea se vor întâmpla fără să forțăm nimic, prin simplul fapt că el va petrece timp și cu bunicii, el va fi cu totul câștigat”, a mai povestit artista.  

„Iubirea de mamă e una dureroasă. Iubirea de mamă doare. E atât de intensă, încât de multe ori te copleșește. Clar e cea mai frumoasă”, a mai spus Theo Rose.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton