Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, noi imagini emoționante cu fiul său. Ce a făcut Anghel Damian prima dată când l-a văzut pe Sasha

Theo Rose, noi imagini emoționante cu fiul său. Ce a făcut Anghel Damian prima dată când l-a văzut pe Sasha
9

de Roxana Mirea,

Theo Rose a publicat un clip video extraordinar de emoționant cu cele mai fericite momente, de când a devenit mamă. Artista și iubitul ei, Anghel Damian, au devenit părinți pe 14 iunie, iar de atunci trăiesc clipe unice și pline de o profunzime aparte. Majoritatea momentelor care alcătuiesc clipul video respectiv sunt surprinse în spital, la scurt timp după ce artista a născut.

Theo Rose, imagini emoționante cu fiul ei

Theo Rose a publicat un clip video cu cele mai emoționante și fericite momente din viața ei. Clipul începe cu ea, pe masa de operație, fix înainte de cezariană. Apoi, o altă secvență prezintă cum o asistentă îl aduce pe micuțul Sasha în salonul lui Theo Rose. Imaginile continuă cu bebelușul, care este ținut în brațe de Theo Rose și Anghel Damian.

În clipul video, sunt surprinse și momentele în care părinții lui Theo Rose, dar și mama lui Anghel Damian au venit la spital pentru a-și cunoaște nepotul. Alte secvențe o prezintă pe artistă în timp ce se află cu bebelușul ei acasă, la țară. Pe fundalul acestot momente superbe și emoționante, Theo Rose cântă melodia „Nu mă mai despart de tine”, a Doinei Spataru.

Theo Rose, noi imagini emoționante cu fiul său. Ce a făcut Anghel Damian prima dată când l-a văzut pe SashaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Acest cântec este al Doinei Spataru. L-am iubit atât de tare că am așteptat cel mai fericit moment din viață mea că să-l pun că fundal. Așadar, Sasha – Ioan și primele lui momente de viață, în atenția celor care s-au bucurat de bucuria noastră.

Mulțumim, Doamne, pentru tot!

Iar vouă, tuturor, vă dorim ce trăim noi!

Acest clip a fost montat de mine:)) Momentele ca acesta sunt de fapt cel mai simplu de redat în imagini dacă ele spun un adevăr. Acesta este adevărul nostru. Singurul”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton