Homepage  / Televiziune

Theo Rose, impresionată de una dintre concurentele de la Vocea României: „Mi-a adus furnicături pe șira spinării”

Theo Rose, impresionată de una dintre concurentele de la Vocea României: „Mi-a adus furnicături pe șira spinării”
10

de Redactia Tvmania

Încă de la primele acorduri, scena de la Vocea României a vibrat, vineri seară, pe 18 octombrie! Antrenorii nu au ezitat să apese butoanele, iar 9 concurenți merg mai departe în competiție! „Mie nota aia, prima, mi s-a părut nepământească. Ceva diferit de ce am mai auzit vreodată cu urechile astea două. Sunt foarte curioasă dacă o mai poți repeta, mi-ar plăcea să o mai aud pentru că mi-a adus furnicături pe șira spinării”, i-a spus Theo unei concurente care a întors toate scaunele.

Tudor Chirilă a reușit, aseară, să câștige în echipa sa trei voci feminine care au surprins prin interpretare: Anastasia Sandu, Maria Delureanu și Ana Suruniuc.

Smiley a simțit potențialul din vocea lui Giannis Romanos și nu a ezitat să apese butonul și să-l ducă, astfel, în echipa sa.

Ștefan SuciuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Jorick Bronius, Alexandru Ștefan și Ștefan Suciu sunt cele trei voci masculine care au făcut spectacol pe scenă și continuă drumul la Vocea României alături de Irina Rimes.

Concurentele Bianca Bîsceanu și Mădălina Tacu, care au avut momente senzaționale, au ales să meargă mai departe cu doi antrenori: Theo Rose și Horia Brenciu.

Echipele nu sunt complete, așa că vinerea viitoare, de la 20:30, vedem ce voci îi vor mai determina pe antrenori să lupte în etapa audițiilor pe nevăzute. Emisiunea Vocea României poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton