Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose și Anghel Damian, vacanță de vis în Dubai. Noi imagini adorabile cu fiul de șapte luni al artistei

Theo Rose și Anghel Damian, vacanță de vis în Dubai. Noi imagini adorabile cu fiul de șapte luni al artistei
12

de Cristina Țapu,

Theo Rose și Anghel Damian au un program foarte încărcat, însă găsesc timpul necesar și pentru a se relaxa. În prezent, cei doi se află într-o vacanță la mii de kilometri depărtare de casă, tocmai în însoritul Dubai. Cuplul este însoțit de micuțul Sasha, dar și de către mai mulți prieteni apropiați.

Theo Rose a distribuit imagini adorabile cu Sasha din vacanța în Dubai

Anghel Damian și Theo Rose se bucură de o vacanță în Dubai. Copilul lor, Sasha, i-a însoțit în escapadă, iar artista a profitat de ocazie pentru a distribui mai multe imagini adorabile pe pagina personală de Instagram. În una dintre ele, Sasha se află cu piciorușele în apă, în timp ce este ținut cu atenție de către tatăl său, regizorul Anghel Damian.

poza-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Judecând după pozele care au fost distribuite pe conturile de socializare, Theo Rose și Anghel Damian au fost însoțiți în vacanță și de către Matei Dima, cunoscut sub pseudonimul de BroMania, dar și de către Cristi Pulhac și soția acestuia, Raluca.

Theo Rose a devenit mama unui băiețel pe nume Sasha, pe 14 iunie. De atunci viața i s-a schimbat radical, iar Theo a fost nevoită să învețe cum poate îmbina sfera profesională cu cea personală. 

theo roseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 12

Motivul pentru care Theo Rose nu publică poze cu chipul fiului său

Până în prezent, vedeta a evitat să-l expună pe Sasha publicului, așadar fanii încă nu cunosc dacă el a moștenit trăsăturile mamei sau pe cele ale tatălui, regizorul Anghel Damian.

„Odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru și postat în aceleași condiții și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan, pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a mărturisit Theo Rose, pe pagina contului personal de Instagram.

Theo Rose formează un cuplu de aproximativ doi ani alături de regizorul Anghel Damian. Vedeta a vorbit, în nenumărate rânduri despre tatăl copilului ei, și a subliniat că se vede soție. Soția lui Anghel. Dorința îi va deveni realitate în acest an pentru că cei doi se vor căsători în luna august, conform Cancan.

Sursă foto: Instagram Theo Rose – BroMania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton