Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, după ce Irina Rimes a fost criticată că a făcut-o să plângă la Vocea României 2023. „Sunt niște lucruri care mă dor”

Theo Rose, după ce Irina Rimes a fost criticată că a făcut-o să plângă la Vocea României 2023. „Sunt niște lucruri care mă dor”
8

de Roxana Mirea,

A existat un schimb de replici acide între jurații de la Vocea României, în ediția de vineri, 6 octombrie 2023. În centrul discuțiilor care s-au iscat, s-a aflat Theo Rose și stilul muzical pe care îl abordează. La sfârșit, artista a izbucnit în lacrimi, iar fanii ei au acuzat-o pe Irina Rimes că a făcut-o pe Theo să plângă. „M-a surprins că s-a creat toată vâlva asta”, a spus Theo Rose pe Instagram, ulterior.

Schimb dur de replici la Vocea României 2023 

Andreea Oprea i-a convins pe Irina Rimes, Smiley și Horia Brenciu și Theo Tose să se întoarcă, la Vocea României, în ediția din 6 octombrie 2023 de la Pro TV. N-a durat mult și a luat naștere un schimb de replici acide între jurați, în lupta lor pentru concurentă.  

„Andreea, vocea unui om ajunge să fie cumva rezultatul a tot ceea ce a studiat de-a lungul timpului și regăsesc în vocea ta multe genuri muzicale. Îmi place că, în sfârșit, găsesc alți oameni ca mine și mi se pare că în sfârșit lumea mea devine acceptată, normală. (…) Eu mă bucur că văd alți oameni care de acum încolo o să facă asta, ce am făcut și eu, să împrăștie din lumea asta cu sclipici”, a spus Theo Rose. 

Imediat, Irina Rimes a reacționat și a spus: „Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie?”. 

„Nu. Asta ai înțeles tu din lumea mea? (…) Mă atacă acum, că cu asta o să mă atace… că n-avem ce să facem. Asta e crucea noastră!”, a spus Theo Rose. 

Andreea Oprea, concurentă la Vocea României 2023

Horia Brenciu a sărit în apărarea lui Theo Rose 

Apoi, discuțiile dintre antrenori s-au întețit, după ce Andreea a spus că ea cântă la nunți, alături de familia ei.  

Eu nu am experiența de nunți, botezuri și chefuri. Pe mine nu mă cheamă oamenii la nunți. Poate nu am repertoriul necesar. Eu mă ocup cu altă zonă muzicală, unde eu chiar aș putea să te ajut”, i-a spus Smiley concurentei. 

 „Nu e nicio jenă să cânți la nuntă, la botez, la evenimente private sau la Sala Palatului. E o concepție total greșită. Theo nu cântă doar muzică lăutărească și populară. Toată lumea o deviază în partea asta. Theo este o artistă complexă”, a venit Horia Brenciu în apărarea colegei lui.  

Tudor Chirilă, care consideră că un artist adevărat n-ar trebui să cânte la nunți, a spus: „Eu cred că timpul este foarte important în viața noastră. Să bucuri niște oameni la nunta lor, este o chestie cinstită, dar tu ai spus că vrei piesele tale. E un drum mult mai greu, dar drumul ăsta este ca o ispită. În momentul în care apare o nuntă și ai succes și apoi mai apare una, si încă una, și încă una… începi să te pregătești pentru asta și în fiecare sâmbătă, când tu ai putea să compui, să scrii, te duci și obosești și vine altă nuntă și intru într-un malaxor și creativitatea moare.” 

Theo Rose a izbucnit în lacrimi la Vocea României – 6 octombrie 2023 

Ascultă-mă. Astea sunt niște planuri care se fac în timp. Vreau să spun o poveste foarte scurtă. Eram mică, într-un concurs și venise să cânte în recital o artistă pe care eu o apreciez enorm. Ea cânta foarte bine și muzică populară și ușoară. M-a remarcat printre copiii care se înghesuiau la poze și m-a întrebat ce cânt și i-am răspuns că și muzică populară și muzică ușoară și mi-a răspuns: „Greșit. Trebuie să te hotărăști. Nu le poți face bine pe amândouă”, în condițiile în care dumneaei le făcea bine pe amândou. De atunci mi-am promis că niciodată nu o să-i spun cuiva că nu poate face bine două lucruri în paralel. Așa că tu, în viața ta, poți să faci absolut tot ce vrei pentru că am văzut că mie mi-a ieșit și nu sunt eu un caz special. Mai sunt multe cazuri ca și mine”, i-a spus Theo Rose concurentei.  

În cele din urmă, concurenta a ales să meargă în echipa lui Theo Rose și a lui Horia Brenciu. Vizibil afectată de discuții, Theo Rose s-a abținut cu greu să nu plângă. Pavel Bartoș, după ce a văzut-o că este afectată, a chemat-o la el și a strâns-o în brațe, moment în care artista nu și-a mai putut controla lacrimile.

Apoi, Irina Rimes, văzând că Theo Rose plânge, a mers să o consoleze. „De ce?”, a întrebat-o ea. „Cred că știi de ce”, i-a răspuns Theo. 

Au tot fost discuțiile astea, dar nu aici. Au tot fost de-a lungul timpului peste tot. Știam și eu frustrările mele”, a mai adăugat Theo Rose.  

Theo Rose, după ce fanii au criticat-o pe Irina Rimes că a făcut-o să plângă la Vocea României 2023.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Theo Rose, după ce fanii ei au criticat-o pe Irina Rimes 

După ce momentul a fost difuzat la TV, mai mulți oameni au început să o critice pe Irina Rimes pentru că ar fi făcut-o pe Theo Rose să plângă. Artista a intrat pe Instagram și a ținut să lămurească întreaga situație.  

Eu, în primul rând, n-am plâns din cauza Irinei. Voi trebuie să înțelegeți că noi filmăm acolo, ce vedeți voi e, așa, o frântură din tot ce se filmează. Stăm extraordinar de multe ori și, în vria aia, și după multe ore de filmare ne mai ia gura pe dinainte și mai spunem lucruri. (…) Tot timpul verificăm. Se întâmplă să mai scoți câte un rahat pe gură, nu știu, când vrei să convingi un concurent… Tot timpul am verificat cu ceilalți antrenori dacă i-a deranjat ce am zis. Adică, niciodată n-am plecat supărați de acolo și nu e despre asta. M-a surprins că s-a creat toată vâlva asta. 

La final, ea a venit la mine să verifice, am zis, bă, nu, s-au adunat și la mine niște frustrări. Sunt niște lucruri care mă dor și pe mine. Cu toții avem chestiile astea și dacă m-ai atins fix acolo am, așa, o reacție. Îmi da o lacrimă, puii mei acuma, n-am intenționat nici să plâng. M-a emoționat și îmbrățișarea lui Pavel, pentru că el știe povestea”, a declarat Theo Rose, potrivit libertatea.ro.  

Sursa Foto: Captură de ecran, Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton